Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία spoiler 17/04: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

17 Απριλίου 2019 21:21
Survivor Ελλάδα Τουρκία spoiler 17/04: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Προσοχή ακολουθεί Survivor Spoiler 17/4! Ποια είναι η ομάδα που παίρνει τη νίκη σήμερα;

Χτες από νωρίς σας αναφέραμε τους νικητές στα δύο έπαθλα φαγητού, με την κάθε ομάδα να γεύεται από ένα, ενώ από το πρωί της Δευτέρας σας είχαμε ενημερώσει ότι από το Survivor αποχωρεί ο Τόνι!

Μια αποχώρηση που χαροποίησε αρκετούς μέσα στο ριάλιτι ενώ ενδέχεται να ενισχύσει και την άσπρη ομάδα!

Πάμε τώρα όμως στα σημερινά!

Τετάρτη σήμερα οπότε έχουμε αγώνα συνεργασίας, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα έχει κουίζ επιβίωσης, μιας και δεν έδειξε κάτι τέτοιο το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Survivor!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ένα αγώνισμα συνεργασίας, με την άσπρη ομάδα να βλέπουμε να μην έχει και τόσο καλή συνεννόηση, ενώ θα υπάρξει και μια ένταση ανάμεσα στην Σεντά και την Μπουσρά, δείχνοντας πως έχει χαθεί λίγο η μπάλα!

Ωστόσο με αυτά τα πλάνα δεν αποκλείεται ο ΣΚΑΙ να θέλει να μας παραπλανήσει! Καθαρά αγωνιστικά η αποχώρηση του Τόνι σίγουρα θα ενισχύσει την άσπρη ομάδα καθώς ο Τόνι έφερε αρκετές ήττες!

Οι πρώτες πληροφορίες του AthensMagazine.gr αναφέρουν πως τη νίκη θα πάρουν οι μαύροι, αλλά αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε!

Survivor: Ο Τανιμανίδης άδειασε δημόσια τον Τόνι! Το σχόλιο φωτιά για την Δαλάκα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, στο Survivor άδειασε δημόσια τον Τόνι!

Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον καβγά που είχε ο Τόνι με την Δαλάκα, ο οποίος εμπεριείχε και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!

Ο Τόνι θέλησε να εξηγήσει τι έχει γίνει αλλά ο Τανιμανίδης τον διέκοψε λέγοντας: «Επειδή λες ότι είσαι μαγκάκι.... θα σου πω μια συμβουλή! Όταν μιλάς σε γυναίκες.... το σωστό είναι να προσέχεις τα λόγια σου! Στο λέω αυτό, γιατί μπορεί να μείνεις και σήμερα, όπως έχεις μείνει άλλες μέρες!

Έχε το στο νου σου...» Φυσικά μετά από αυτό ο Τόνι, δεν σχολίασε τίποτα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share