Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Twitter: "Το Seda και το Sude είναι κάτι σαν το δικό μας Σούλα και Τούλα;"

Τρομερό γέλιο στο Twitter!

16 Απριλίου 2019 11:54
Survivor Twitter:

Survivor Twitter: Ρεσιτάλ ερμηνείας δίνουν για ακόμα μια φορά οι χρήστες του twitter για το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/04) οι παίκτες έμειναν κάγκελο με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για το αυτοκίνητο, το οποίο και το κέρδισε η Ελπίδα, ενώ η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας ήταν η άσπρη.

Φυσικά, oι φανατικοί twitterαδες σχολίασαν τα πάντα, προσφέροντας τρομερό γέλιο!

Survivor Trailer: Τι έκανε έξαλλη την Δαλάκα και την έκανε να βρίσει συμπαίκτη της;

Όλα όσα θα γίνουν στο αυριανό θα δείτε στο Survivor Trailer που ακολουθεί για το Survivor Ελλάδα Τουρκία! Τι έκανε έξαλλη την Δαλάκα και την έκανε να βρίσει συμπαίκτη της;

Xαμός θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ, όπως είδαμε στο trailer!

Η μάχη για το έπαθλο θα φέρει ταραχές, και η Κατερίνα Δαλάκα βγαίνει εκτός ορίων!

«Τον π#$λο» ακούγεται να λέει σε συμπαίκτη της και τα πνεύματα ανάβουν! Μάλιστα στο επεισόδιο θα δούμε και έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά και μια αποχώρηση βόμβα, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει με spoiler!

Η αλήθεια είναι πως το επεισόδιο αναμένεται να μας καθηλώσει, αφού η Δαλάκα έχει πάρει φωτιά και δεν σταματάει με τίποτα!

Δείτε το trailer:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα πάνω κάτω έφερε η ανακοίνωση του Τανιμανίδη!

Κάγκελο έμειναν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor απόψε! Το Survivor Ελλάδα Τουρκία είναι το παιχνίδι των ανατροπών!

Ο παρουσιαστής τους κράτησε λίγο σε αγωνία και μπορεί να έχουν ξαναπαίξει για το ίδιο έπαθλο, όμως αυτό.... δεν τους χάλασε!

Ο Σάκης λοιπόν τους ανακοίνωσε πως απόψε θα αγωνιστούν για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Μέχρι και πριν το αποψινό αγώνισμα τα δυο αυτοκίνητα είχαν κερδίσει οι δυο παίκτες που έτυχε να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή ο Τόνι και ο Κυριάκος.

Για να δούμε μετά το τέλος του αγωνίσματος ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός; Δείτε εδώ την live μετάδοσή μας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share