Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Απριλίου 2019 12:15
Survivor spoiler 15/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 15/04: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την μάχη για το αυτοκίνητο! Οι παίκτες της μαύρης ή της άσπρης ομάδας θα διεκδικήσουν το αυτοκίνητο;

Αγώνα ασυλίας είχαμε χτες και σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς πως οι Μαύροι θα χάσουν την ασυλία και πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τόνι και ο Κυριάκος! Όσο για το ποιος αποχωρεί, πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr σας ενημερώσαμε από το πρωί της Δευτέρας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την ένωση;

Αποκαλύψεις για το party της ένωσης στο Survivor έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι νέο θα δούμε; Διαβάστε παρακάτω...

Στο επεισόδιο είδαμε την μαύρη ομάδα να κερδίζει την ασυλία και να πανηγυρίζει!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Σήμερα έχουμε μάχη για ακόμα ένα αυτοκίνητο! Από ελληνικής πλευράς το έπαθλο αυτό το έχουν χαρεί οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, δηλαδή ο Τόνι και ο Κυριάκος! Λέτε σήμερα να τριτώσει το καλό για τα ελληνικά χρώματα; Πριν από αυτό όμως οι δύο ομάδες θα δώσουν μάχη για να βρεθούν στην τελική ευθεία!

Μαύρη και Άσπροι θα αγωνιστούν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με το κύριο χαρακτηριστικό που θα οδηγήσει στην νίκη να είναι η ταχύτητα και ο στόχος! Μάλιστα η πρώτη διαρροή για το σημερινό αγώνισμα έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του Athensmagazine.gr, η οποία αναφέρει πως νικητές και για σήμερα είναι οι Μαύροι!

Αν επιβεβαιωθεί η διαρροή αυτή θα σας την μεταφέρουμε μέσω του βραδινού live, αλλά και του σίγουρου spoiler μετά τις 21:00! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share