Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/04: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε; Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

14 Απριλίου 2019 18:16
Survivor spoiler 14/04: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε; Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας απόψε (14/04) με Μαύρους και Άσπρους να μάχονται για να κρατήσουν όλα τα μέλη τους!

Χτες πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί πως η Μαύρη ομάδα θα επικρατήσει εύκολα και θα κάνει το 1-0! Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν το spoiler του Athensmagazine.gr έπεσε μέσα και σήμερα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε και τη δεύτερη διαρροή για την ασυλία!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Όπως χτες σας μεταφέραμε πως η Μαύρη ομάδα θα κάνει το 1-0 έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε την ομάδα που θα πάρει οριστικά την ασυλία! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr την ασυλία της εβδομάδας εξασφαλίζει οριστικά η Μαύρη ομάδα, δηλαδή αυτή της Κατερίνας Δαλάκα! Αυτός που δεν γνωρίζουμε ακόμα και θα σας το μεταφέρουμε μέσω της live διαρροής σε λίγες ώρες είναι με ποιο σκορ θα έρθει η ασυλία! Θα γίνει αρχικά το 1-1 ή θα έχουμε ένα εύκολο 2-0;

Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Όπως σας μεταφέραμε και παραπάνω τη νίκη απόψε στην συνολική ασυλία παίρνει η Μαύρη ομάδα επομένως οι Άσπροι θα κληθούν να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Όπως ανακοίνωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης και σας είχαμε πει και εμείς λίγο νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε θα είναι Έλληνες, καθώς την περασμένη εβδομάδα έφυγε Τούρκος και συγκεκριμένα η Μελίσα!

Όσο για τους υποψήφιους προς αποχώρηση από την Άσπρη ομάδα σίγουρα ο ένας είναι ο Τόνι ενώ μια θέση παίζεται ανάμεσα στην Ρία και τον Κυριάκο με την πρώτη να είναι φαβορί για να μπει στην ψηφοφορία! Επομένως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Τόνι και Ρία θα είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή στο Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share