Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες! Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (Video)

Τεράστιο ντέρμπι!

11 Απριλίου 2019 23:25
Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε τις προμήθειες!  Oι δύο νικητές στον τελικό των συμβόλων! (Video)

Μεγάλο ντέρμπι έγινε την Πέμπτη (11/4) στο Survivor για το έπαθλο με τις προμήθειες, με τη νίκη να κρίνεται στον πόντο!

Ποιος κέρδισε;

Νικήτρια ομάδα, μετά από πολύ καιρό, ήταν η μαύρη με 10-9 η οποία βρέθηκε να χάνει από το ξεκίνημα με μεγάλη διαφορά!

Όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ οι «μαύροι» είχαν πει πως δεν έχουν άλλα περιθώρια, καθώς τους έχει τελειώσει το φαγητό και θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν!

Όλα κρίθηκαν, βέβαια, στο σημάδι, καθώς μετά το στίβο μάχης οι παίκτες θα έπρεπε να βάλουν τις μπάλες στις τρύπες μίας κατασκευής που έμοιαζε με φλιπεράκι!

Όσο για τον τελικό των συμβόλων, νικητές ήταν η Αφροδίτη και ο Νίκος κάτι που σημαίνει πως οι δύο παίκτες θα έχουν ασυλία μέχρι την ένωση των δύο ομάδων!

Να σας θυμίσουμε επίσης για το Survivor: Τρελά ερωτευμένη με Έλληνα παίκτη η Σαμπριέ! (Video)

Δείτε την τελευταία κούρσα:

Survivor spoiler (11/04): Ποιος κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler 11/04: Αγώνισμα για προμήθειες αλλά και symbol game θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν! Ποιος λέτε ότι θα κερδίσει σήμερα στο Survivor;

Το Athensmagazine.gr από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης είναι εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/04), η άσπρη ομάδα, κατάφερε να "κλέψει" το έπαθλο από την μαύρη ομάδα, το οποίο ήταν κάτι τοστάκια, αλλά και διασκέδαση με καραόκε σε ξενοδοχείο, όπου πραγματικά τα... "έσπασαν".

Ας περάσουμε τώρα στο σημερινό επεισόδιο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Απόψε έχουμε και αγώνισμα προμηθειών αλλά και Symbol game... Άσπροι και Μαύροι θα δώσουν όλη τους τη δύναμη για να κερδίσουν τις προμήθειες, με τη μαύρη ομάδα να έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς όπως αναφέρθηκε από την Ελπίδα, έχουν τελειώσει εδώ και πέντε ημέρες τα φαγητά τους. Φυσικά, και η ένταση δεν θα λείψει από τις δύο ομάδες!

Όσον αφορά το Symbol game, απόψε θα δούμε τον τελικό των συμβόλων, με τους παίκτες να θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν μέχρι την ένωση των ομάδων. Ποιος λέτε ότι θα κερδίσει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και θα σας ενημερώσουμε με τη σίγουρη διαρροή μας λίγο μετά τις 8 το βράδυ....

Μέχρι στιγμής δείτε φωτογραφίες αλλά και το trailer από το αποψινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share