Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό (08/04) επεισόδιο! Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται!

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο!

8 Απριλίου 2019 18:25
Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό (08/04) επεισόδιο! Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται!

Survivor spoiler: "Μάχη" για το έπαθλο φαγητού θα δώσουν σήμερα "Άσπροι" και "Μαύροι", με το χάσμα και τις εντάσεις στις δύο ομάδες να κυριαρχεί.

Το Athensmagazine.gr σας εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο με τα πρώτα πλάνα από το σημερινό επεισόδιο όπου θα επικρατήσει ένας πανικός ανάμεσα σε Ρία και τον Γιουσούφ! Φυσικά, όλοι θα επέμβουν και θα επικρατήσει ένας χαμός.

Ωστόσο μεγάλη... πικρία έχουν και οι Έλληνες παίκτες της Άσπρης ομάδας για τους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες τους, διότι αναφέρουν ότι πριν έκραζαν τους Τούρκους παίκτες και τώρα έχουν γίνει κολλητοί.

Δείτε το βίντεο με τα πρώτα πλάνα παρακάτω:

Αποκλειστικό: Ο Τόνι του Survivor είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Σαλαμίνα στις εκλογές του Μαΐου!

Survivor spoiler 08/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler 08/04: Οι κόντρες στο Survivor, μετά την αλλαγή των ομάδων, έχουν βαρέσει κόκκινο! Ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα;

Χτες είδαμε για ακόμα ένα βράδυ την άσπρη ομάδα να επικρατεί εύκολα της μαύρης με αποτέλεσμα η δεύτερη να αναγκαστεί να δώσει 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Η Σουντέ και η Μελίσα! Μάλιστα πρώτο το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει από το πρωί της Δευτέρας ποια είναι η παίκτρια που έχει ήδη αποχωρίσει!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Απόψε οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ακόμα ένα έπαθλο φαγητού, το οποίο θα ενθουσιάσει τους παίκτες, όπως βλέπουμε και στο trailer που πάλι πρώτο σας μετέφερε το Athensmagazine.gr! Οι διαμάχες δεν θα λείψουν ούτε απόψε, με την Ρία να γίνεται πρωταγωνίστρια και να προκαλεί άθελά της μια νέα κόντρα ανάμεσα σε Χικμέτ και Γιουσούφ, με τους 2 Τούρκος να πιάνονται ξανά στα χέρια!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα που έχουν στην διάθεσή μας απόψε το αγώνισμα απαιτεί συνεργασία και ταχύτητα! Όταν έπαιζαν σαν χώρες οι παίκτες οι Τούρκοι είχαν πάντα ένα προβάδισμα σε ένα τέτοιο αγώνισμα και αν αναλογιστούμε πως η άσπρη ομάδα έχει και περισσότερους αλλά και τους καλύτερους Τούρκους παίκτες, βάση απόδοσης, έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη!

Ωστόσο ποιος θα κερδίσει απόψε θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine..gr, τόσο με την live μετάδοση, όσο και με την δεδομένη διαρροή, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (08/04) επεισόδιο:

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share