Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί!

Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

8 Απριλίου 2019 09:59
Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor και είναι ήδη στο ξενοδοχείο! Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Οι μαύροι χτες έχασαν την ασυλία, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε και ήταν αναγκασμένοι να δώσουν 2 υποψήφιους προς αποχώρηση! Αυτοί ήταν αναγκαστικά Τούρκοι, διότι ήταν περισσότερους από τους Έλληνες και συγκεκριμένα δύο γυναίκες!

Υποψήφιες προς αποχώρηση από την ομάδα που έφτιαξε η Κατερίνα Δαλάκα ήταν η Σουντέ και η Μελίσσα! Τα γυρίσματα του επεισοδίου ολοκληρώθηκαν πριν από ελάχιστα λεπτά και το Athensmagazine.gr σας έχει το αποτέλεσμα ήδη!

Ποια παίκτρια αποχωρεί; Προσοχή ακολουθεί διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr από το Survivor Ελλάδα Τουρκία μόλις αποχώρησε η Μελίσσα! Το επεισόδιο γυρίστηκαν από ελάχιστα λεπτά και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει το αποτέλεσμα! Αξίζει να σημειωθεί πως το επεισόδιο της αποχώρησης θα προβληθεί την Τρίτη!

Survivor: Ράγισαν καρδιές ο Κυριάκος! Δάκρυσε μιλώντας για τη μητέρα του που έχει πεθάνει! (βίντεο)

Μία συγκινητική στιγμή είδαμε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, όταν ο Κυριάκος μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του.

Στο συμβούλιο του νησιού ήρθε μία συγκλονιστική εξομολόγηση του Κυριάκου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και πως συνδέεται με τη λιποθυμία του, πριν από λίγες ημέρες.

Ο παίκτης δάκρυσε και συγκλόνισε τους πάντες!

Δείτε το βίντεο

Survivor: Ο τσακωμός Τόνι-Δαλάκα! Η ατάκα για το δεξί αρχ@@@ - «Ντροπή σου!» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Τόνι είπε απαράδεκτα λόγια στην Κατερίνα Δαλάκα, τα οποία προκάλεσαν την οργή της! «Ντροπή σου» του είπαν τα κορίτσια.

Δείτε όλα όσα έγιναν!

Πανικός έγινε μεταξύ του Τόνι και της Δαλάκα, όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor.

Παρακάτω ακολουθούν όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο με τις βαριές εκφράσεις!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share