Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ο τσακωμός Τόνι-Δαλάκα! Η ατάκα για το δεξί αρχ@@@ - «Ντροπή σου!» (βίντεο)

Δείτε τι έγινε!

7 Απριλίου 2019 21:58
Survivor: Ο τσακωμός Τόνι-Δαλάκα! Η ατάκα για το δεξί αρχ@@@ - «Ντροπή σου!» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Τόνι είπε απαράδεκτα λόγια στην Κατερίνα Δαλάκα, τα οποία προκάλεσαν την οργή της! «Ντροπή σου» του είπαν τα κορίτσια.

Δείτε όλα όσα έγιναν!

Πανικός έγινε μεταξύ του Τόνι και της Δαλάκα, όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor.

Παρακάτω ακολουθούν όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο με τις βαριές εκφράσεις!

Survivor: Έξαλλη η Δαλάκα με Αφροδίτη και Ρία! «Εμένα αυτό με προσβάλει!» (βίντεο)

Η Κατερίνα Δαλάκα εκνευρίστηκε με τα λόγια της Αφροδίτης και τη στάση της Ρίας, με την παίκτρια του Survivor να κάνει λόγο για προσβολή.

Τι ενόχλησε τη Δαλάκα;

Oι ατάκες υποτίμησης προς τη Δαλάκα από την Αφροδίτη πρόσβαλαν την Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία έδειξε τον εκνευρισμό της μπροστά στις κάμερες λέγοντας ξεκάθαρα πως είναι κάτι που την ενοχλεί!

Μάλιστα η Δαλάκα ενοχλήθηκε και με τη στάση της Ρίας, η οποία αν και τραυματίας «χοροπηδούσε» στην παραλία!

Δείτε τι συνέβη

Survivor: Ο απίστευτος τσακωμός των 2 παίκτων! Μπήκε ο Ατζούν να τους χωρίσει!

Απίστευτος ο τσακωμός που έγινε ακόμη μια φορά στο αγώνισμα του survivor!

Αυτή τη φορά στα χέρια πιάστηκαν ο Γιουσούφ με τον Xικμέτ! Επίσης: Survivor: To νέο φλερτ στο ριάλιτι επιβίωσης! ...και δεν είναι η Δαλάκα και ο Ατακάν!

Στον καυγά μπήκε ο Ατζούν προκειμένου να τους χωρίσει. ''Γιουσούφ και οι δύο σπρώξατε ο ένας τον άλλον. Μην λες ότι σε έσπρωξε μόνο ο Χικμέτ! είπε χαρακτηριστηκά ο παρουσιαστής του τούρκικού survivor...

Survivor spoiler 06/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler: Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο για το Survivor Ελλάδα Τουρκία, από τον Άγιο Δομίνικο Από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης σας μεταφέρουμε τα πάντα για το Survivor, με τις διαρροές μας οι οποίες σχεδόν πάντα πέφτουν μέσα. Να τονίσω ότι τις τελευταίες ημέρες τα spoil έχουν πέσει έξω, διότι τα επεισόδια δεν προβάλλονται στην Τουρκία.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Σήμερα (06/04), Άσπροι και Μαύροι θα παίξουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Ένα έπαθλο (η ασυλία) που όλοι οι παίκτες θέλουν ώστε να φτάσουν στο πάρτι της ένωσης και μετέπειτα στον ημιτελικό. Έτσι, και οι δύο ομάδες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα γι όλα!

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, η ένταση δε λείπει, αφού ο Χικμέρ -γνωστός οξύθυμος- θα τσακωθεί με έναν συμπαίκτη του.

Τι πραγματικά θα συμβεί; Ποιος κερδίζει;

Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα που έχουμε από το trailer οι άσπροι δείχνουν ξανά να έχουν ένα μικρό προβάδισμα! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι άσπροι κάνουν το 1-0, αλλά όπως αναφέρουν διαρροές στο διαδίκτυο την συνολική ασυλία κερδίζουν οι Μαύροι! Επαναλαμβάνουμε όμως πως είναι ανεπιβεβαίωτες οι πληροφορίες!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share