Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer (06/04): Η μεγάλη μάχη για το πρώτο αγώνα ασυλίας και ο άγριος τσακωμός! Τι θα δούμε σήμερα;

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer!

6 Απριλίου 2019 10:44
Survivor trailer (06/04): Η μεγάλη μάχη για το πρώτο αγώνα ασυλίας και ο άγριος τσακωμός! Τι θα δούμε σήμερα;

Survivor trailer: To Survivor έχει μπει σε νέα... σελίδα μετά την αλλαγή των ομάδων; Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (06/06) και στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας;

Πανικός προβλέπεται και στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, με τους Άσπρους και τους Μαύρους να δίνουν όλη τους την ένταση στον στίβο μάχης.

Όπως είναι λογικό όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν ώστε να φτάσουν στο πάρτι της ένωσης. Έτσι και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα. Ωστόσο ποια ομάδα θα επικρατήσει; Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι σας έχουμε δώσει spoiler!

Όμως δε σταματά εκεί η συζήτηση, αφού και πάλι μέσα στο στίβο μάχης θα υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Τούρκους παίκτες με τον Χικμέτ να είναι ο πρωταγωνιστής!

Απολαύστε το trailer του επεισοδίου:

Survivor - Απίστευτο: Τι έκαναν οι Τούρκοι συμπαίκτες του στον Τόνι μπροστά στα μούτρα του και δεν πήρε χαμπάρι;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Τόνι είναι από τους πλέον περίεργους χαρακτήρες στο παιχνίδι και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Όπως ήταν λογικό αρκετοί Τούρκοι συμπαίκτες του έχουν αρχίζει να τον κράζουν! Δεν τον ήθελαν στην ομάδα τους και αυτό το έχουμε ήδη καταλάβει! Άλλωστε ο Τόνι στην προηγούμενη ομάδα είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του! Με όλους όμως! Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο! (Video)

Είδαμε ένα περίεργο σκηνικό στη νέα ομάδα του αφού Σεντά και Μπόρα δεν δίστασαν να τον κράζουν και εκείνος να είναι μπροστά! Βλέπετε άλλωστε το ότι ο Τόνι δεν καταλαβαίνει την γλώσσα τους βοηθάει στο να κάνουν το έργο τους!

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share