Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Twitter: "Χειρότερη Κατίνα από τον Τόνυ δεν υπάρχει!"

Τρομερό γέλιο στο Twitter!

5 Απριλίου 2019 11:49
Survivor Twitter:

Survivor Twitter: Για ακόμη μια φορά, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο Τόνυ για τα σχόλια που έκανε στο επεισόδιο της Πέμπτης (05/04).

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία έγινε ένας χαμός! Αρχικά ο παίκτης τα έχωσε στη Δαλάκα, κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις ενώ μάλιστα ο Τόνυ είχε και έναν άγριο τσακωμό με τον Παναγιώτη. Οι απίστευτες δηλώσεις! «Είσαι ξεφτίλας»!

Φυσικά και όλα αυτά δεν υπήρχαν περίπτωση να μην σχολιαστούν από τους φανατικούς twitterαδες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Σοβαρός τραυματισμός για τον Τόνι! Φώναζε από τον πόνο!

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Τόνι δεν δείχνει να έχει σε πολύ εκτίμηση την μαύρη ομάδα και την Κατερίνα Δαλάκα, αφού την κατακεραύνωσε.

Στον αγωνιστικό χώρο του Survivor μπήκε μανία , καθώς ήθελε να κερδίσει, ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά.

Σε ένα εμπόδιο έχασε την ισορροπία του και έπεσε χτυπώντας το πόδι του στην ξύλινη κατασκευή. Ο παίκτης ούρλιαζε από τον πόνο και δεν μπορούσε να περπατήσει. Έτσι, ο Χικμέτ τον πήρε στην πλάτη του και τον οδήγησε στο ασθενοφόρο.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: «Ατακάν και Δαλάκα χαμουρεύονται! Την έχει τυφλώσει ο έρωτας»!

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε Τουρκάλα παίκτρια για τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor.

Όπως είπε χαμουρεύονται και πως την Κατερίνα την έχει τυφλώσει ο έρωτας. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Μελίσα, μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στις κακές επιδόσεις τους στον πρώτο αγώνα με τις νέες ομάδες.

Ωστόσο, έδωσε στεγνά την Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας πως συνέχεια ο Ατακάn με την αθλήτρια χαμουρεύονται και την Κατερίνα την έχει τυφλώσει ο έρωτας και δεν βλέπει πως δεν είναι καλή σαν ομάδα.

Δείτε όλα τα νέα του Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share