Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Spoiler 04/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τις προμήθειες!

Ακολουθεί διαρροή! Όποιος δε θέλει να μάθει ας μην συνεχίσει!

4 Απριλίου 2019 22:18
Survivor Spoiler 04/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τις προμήθειες!

Survivor spoiler: Αγώνας με έπαθλο τις προμήθειες σήμερα στο Survivor με την μαύρη και την άσπρη ομάδα να μάχονται!

Ποιος θα κερδίσει να κερδίσει;

Χτες στον πρώτο αγώνα με τις νέες ομάδες οι Άσπροι ή αλλιώς γνωστή ως ομάδα της Σεντά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να γευτούν το τρομερό σάντουιτς και την διαμονή σε μια βίλα!

Χτες αρχικά να σας αναφέρουμε πως την διαρροή σας την μεταφέραμε ως μη σίγουρη! Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν έχει καταφέρει να μας μπερδέψει καθώς στην Τουρκία χτες έδειξε άλλο επεισόδιο από αυτό που τελικά είδαμε εμείς! Και ο στόχος είναι σαφέστατος! Να κάνει τα spoilers να πέσουν έξω!

Τι θα γίνει όμως σήμερα;
Σύμφωνα με την πρώτες πληροφορίες που έχουν φτάσει στα γραφεία μας, η μαύρη ομάδα, δηλαδή της Κατερίνας Δαλάκα θα καταφέρει να πάρει τις προμήθειες! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή!

«Η Δήμητρα έβριζε την Δαλάκα πριν μπει στο Survivor και όταν μπήκε…»!
Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Βασιλικός για την Κατερίνα Δαλάκα και την Δήμητρα.

Όπως είπε η δεύτερη, πριν μπει στο Survivor την έβριζε.

Φεύγοντας είδαμε ανάμεικτες αντιδράσεις από την ομάδα σου.

Κάποιοι παίζουν πολύ καλά το ρόλο τους. Για μένα τα παιδιά που δείχνουν άλλο πρόσωπο προς τα έξω και άλλο μέσα είναι η Αφροδίτη και η Δήμητρα.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Το να ανεχτώ κάποια πράγματα, καθώς είδα πολύ άσχημες συμπεριφορές. Ήμουν ο μόνος που δέχτηκε τον Βασιλικό στην ομάδα παρά το μεταξύ μας συμβάν. Όταν όμως ήρθε στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στις αρχές δεν είχε κάνει τίποτα, δεν έπεσαν πάνω της όπως έκαναν με τον Βασιλικό.

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει για το αν υπήρξε σ3ξ στο παιχνίδι! «Ήμασταν όλοι κάθε μέρα γυμνοί...»

Πού οφείλεται αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση;

Στο ότι ο Βασιλικός ήταν ένα παιδί το οποίο ήρθε χωρίς να ξέρουν τις αγωνιστικές του ικανότητες. Έκανε κι εκείνος πολλά λάθη στην αρχή. Γενικά, όμως, άλλα φαίνονται προς τα έξω και άλλα είναι. Η κλίκα που έχει γίνει είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη και η Δήμητρα. Ένα πράγμα που με λυπεί είναι ότι η Δήμητρα έβριζε τη Δαλάκα πριν μπει και με το που μπήκε έγιναν κολλητές.

Survivor: Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι Τούρκοι στον Τόνι!

Τούρκοι παίκτες του Survivor έκαναν κάτι πολύ άσχημο στον Τόνι, αλλά τους έπιασε η κάμερα.

Λίγοι, όμως, κατάλαβαν τη συνέβη.

Ο Τόνι είναι από τους πλέον περίεργους χαρακτήρες στο παιχνίδι και αυτό βγαίνει προς τα έξω!
Όπως ήταν λογικό αρκετοί Τούρκοι συμπαίκτες του έχουν αρχίζει να τον κράζουν! Δεν τον ήθελαν στην ομάδα τους και αυτό το έχουμε ήδη καταλάβει! Άλλωστε ο Τόνι στην προηγούμενη ομάδα είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του! Με όλους όμως!

Χτες είδαμε ένα περίεργο σκηνικό στη νέα ομάδα του αφού Σεντά και Μπόρα δεν δίστασαν να τον κράζουν και εκείνος να είναι μπροστά! Βλέπετε άλλωστε το ότι ο Τόνι δεν καταλαβαίνει την γλώσσα τους βοηθάει στο να κάνουν το έργο τους!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share