Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Απίστευτο: Τι έκαναν οι Τούρκοι συμπαίκτες του στον Τόνι μπροστά στα μούτρα του και δεν πήρε χαμπάρι;

Πολλοί το είδαν λίγοι το κατάλαβαν!

4 Απριλίου 2019 10:00
Survivor - Απίστευτο: Τι έκαναν οι Τούρκοι συμπαίκτες του στον Τόνι μπροστά στα μούτρα του και δεν πήρε χαμπάρι;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Τόνι είναι από τους πλέον περίεργους χαρακτήρες στο παιχνίδι και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Όπως ήταν λογικό αρκετοί Τούρκοι συμπαίκτες του έχουν αρχίζει να τον κράζουν! Δεν τον ήθελαν στην ομάδα τους και αυτό το έχουμε ήδη καταλάβει! Άλλωστε ο Τόνι στην προηγούμενη ομάδα είχε τσακωθεί με όλους τους συμπαίκτες του! Με όλους όμως! Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο! (Video)

Χτες είδαμε ένα περίεργο σκηνικό στη νέα ομάδα του αφού Σεντά και Μπόρα δεν δίστασαν να τον κράζουν και εκείνος να είναι μπροστά! Βλέπετε άλλωστε το ότι ο Τόνι δεν καταλαβαίνει την γλώσσα τους βοηθάει στο να κάνουν το έργο τους!

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:

Survivor trailer: Η μάχη για τις προμήθειες και ο πολύ σοβαρός τραυματισμός! Τι θα δούμε σήμερα;

Survivor trailer: To Survivor έχει μπει σε νέα... σελίδα! Σήμερα μάλιστα για πρώτη φορά έχει επεισόδιο ημέρα Πέμπτη και εμείς είμαστε εδώ για κάθε λεπτομέρεια!

Χτες αρχικά να σας αναφέρουμε πως την διαρροή σας την μεταφέραμε ως μη σίγουρη! Ο λόγος είναι πως ο Ατζούν έχει καταφέρει να μας μπερδέψει καθώς στην Τουρκία χτες έδειξε άλλο επεισόδιο από αυτό που τελικά είδαμε εμείς! Και ο στόχος είναι σαφέστατος! Να κάνει τα spoilers να πέσουν έξω!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Για πρώτη φορά Μαύροι και Άσπροι θα αγωνιστούν για τις προμήθειες σε ένα αρκετά απαιτητικό αγώνισμα! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και τον σοβαρό τραυματισμό του Τόνι, ο οποίος θα ουρλιάζει από τους πόνους! Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο! (Video)

Τι πραγματικά θα συμβεί; Πάρτε μια πρώτη γεύση από το trailer που πρώτο το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως:

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share