Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Στα μαχαίρια η ελληνική ομάδα για το νερό! - Ο άγριος τσακωμός των παικτών! (Video)

Τι συνέβη;

2 Απριλίου 2019 21:30
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Στα μαχαίρια η ελληνική ομάδα για το νερό! - Ο άγριος τσακωμός των παικτών! (Video)

Με ένταση, τσακωμούς και καβγάδες ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία με την ελληνική ομάδα να σφάζεται κυριολεκτικά!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Βασιλικός κατηγόρησε την Κατερίνα Δαλάκα και την Αφροδίτη ότι έκλεψαν το πόσιμο νερό προκειμένου να πλύνουν τα ρούχα τους!

Τα δύο κορίτσια από την δική τους πλευρά αρνήθηκαν τα πάντα και ουσιαστικά έβγαλαν ψεύτη τον Βασιλικό λέγοντας ότι συνηθίζει να κατηγορεί άτομα χωρίς να έχει αποδείξεις!

Δείτε όσα έγιναν ανάμεσα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας στο σχετικό απόσπασμα:

Survivor spoiler 02/04: Αυτοί είναι οι 2 αρχηγοί που θα φτιάξουν τις νέες ομάδες!

Survivor spoiler: Νέα εποχή σήμερα (02/04) στο Survivor μιας και Ελλάδα και Τουρκία διαλύονται και οι ομάδες γίνονται ανάμεικτες!

Πριν γίνει αυτό όμως οι δύο ομάδες θα πρέπει να επιλέξουν από έναν αρχηγό που θα διαμορφώσει τις νέες ομάδες! Ποιοι θα είναι αυτοί; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας έχει την διαρροή!

Ποιοι θα ψηφιστούν ως αρχηγοί από τις ομάδες τους στο Survivor; Από ελληνική πλευρά η Κατερίνα Δαλάκα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα κληθεί να φτιάξει μια νέα ομάδα από την αρχή και από την Τουρκία στην ίδια θέση θα βρεθεί η Σεντά!

Γυναικεία λοιπόν υπόθεση η σύνθεση των δύο νέων ομάδων! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί θα ακολουθήσει και η διαρροή για το ποιες θα είναι οι νέες ομάδες!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share