Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Άγριο ξύλο και μπουνιές στην ελληνική ομάδα! Ο Τόνι χτυπάει τον... (video)

Σοκ στο Survivor! Σφαγή μεταξύ Ελλήνων παικτών!

2 Απριλίου 2019 12:52
Survivor: Άγριο ξύλο και μπουνιές στην ελληνική ομάδα! Ο Τόνι χτυπάει τον... (video)

Survivor: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (02/04), στο οποίο αναμένεται να πέσει άγριο ξύλο μεταξύ δύο Ελλήνων παικτών! Πανικός! Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή είναι η νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης!

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές; Ποιος άλλος από τον Τόνι, ο οποίος αυτή την φορά θα πλακωθεί άγρια και θα έρθει στα χέρια με τον πρώην κολλητό του στο παιχνίδι, Νίκο! Ο λόγος από ότι φαίνεται στο νέο trailer που μόλις έδωσε ο ΣΚΑΙ και εξασφάλισε το Athensmagazine.gr για εσάς είναι και πάλι οι καρύδες!

Έτσι ο Τόνι μετά την Δήμητρα, τον Κυριάκο, τον Σίμο, τον Βασιλικό και τον Σπύρο χυμάει και στον Νίκο! Μόνο που αυτή την φορά η κατάσταση θα ξεφύγει!

Δείτε φωτογραφίες καθώς και το νέο trailer:

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης έχει φύγει και είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης από το Survivor Ελλάδα Τουρκία ο οποίος βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο;

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Η Ελλάδα έχασε πάλι την ασυλία αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να δώσει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Με ακόμα μια διαρροή, σας είχαμε αποκαλύψει, εδώ στο Αthensmagazine.gr και τους υποψήφιους!

Αυτοί ήταν ο Τόνι, ο Σπύρος και ο Βασίλης Βασιλικός! Οι δύο πρώτοι έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην θέση αυτή και να στέλνουν συνέχεια εκτός ριάλιτι όποιον τα... βάζει μαζί τους!

Ποιος παίκτης αποχωρεί; Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο συμβούλιο του νησιού και σας αποκαλύπτει ποιος παίκτης έχει φύγει και οδεύει προς το ξενοδοχείο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πρώτος ξανά στις θετικές ψήφους βγήκε με μεγάλη διαφορά ο Σπύρος, ο οποίος φαίνεται πως έχει αγαπηθεί από το κοινό και η παραμονή κρίθηκε μεταξύ Τόνι και Βασίλη! Αυτός που είναι εκτός Survivor για ελάχιστες ψήφους είναι ο Βασίλης!

Άρα για ακόμα μια φορά Σπύρος και Τόνι κατάφεραν να επιβιώσουν της ψηφοφορίας του κοινού! Μέχρι πότε; Αξίζει να σημειωθεί πως η αποχώρηση θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τρίτης και όχι σήμερα, Δευτέρα!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share