Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - Αποκλειστικό: Αποχώρηση βόμβα από το ριάλιτι!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

30 Μαρτίου 2019 13:55
Survivor spoiler - Αποκλειστικό: Αποχώρηση βόμβα από το ριάλιτι!

Survivor spoiler: Πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις όπως και την αποχώρηση βόμβα που μόλις έκασε!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Παρασκευή οι δύο ομάδες θα διαλυθούν και θα δημιουργηθούν από την αρχή 2 ξεχωριστές, μεικτές! Ποιες θα είναι αυτές; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Τρύπωσε στον... Άγιο Δομίνικο και έμαθε τα πάντα! Και επειδή από τις δύο νέες ομάδες (που θα σας τις αποκαλύψουμε σε λίγο) απουσιάζει ένας παίκτης δεν αποκλείεται να είναι και εκείνος που αποχωρεί μετά την τελευταία ασυλία! Ποιος είναι αυτός;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, από τις δύο νέες ομάδες απουσιάζει ο Μπόρα!

Ένας παίκτης πρώτου επιπέδου αγωνιστικά! Ωστόσο δεν είμαι ακόμα σε θέση να γνωρίζουμε αν αποχώρησε με την θέλησή του ή από χαμένη ασυλία των Τούρκων! Όλα θα τα μάθουμε με κάθε λεπτομέριες μέσα στις επόμενες ώρες!

Εσείς κρατάτε πως εκτός Survivor Ελλάδα Τουρκία είναι ο Μπόρα!

Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Το αγώνισμα για την ασυλία, οι εντάσεις και ο σοβαρός τραυματισμός Έλληνα παίκτη! (video)

Το AthensMagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, πιστό στο ραντεβού του, σας φέρνει όλα τα νέα, τις αποκλειστικές πληροφορίες και το καυτό παρασκήνιο από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία;

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer οι δύο ομάδες αγωνίζονται για την ασυλία, καθώς όπως είναι φυσικό κανείς δεν θέλει να χάσει και να αποχωρήσει και άλλο μέλος από την ομάδα τους!

Σε μία αναστάτωση βλέπουμε τους Έλληνες παίκτες, που ωστόσο θέλουν πάση θυσία την σημερινή νίκη στην ομάδα τους που όπως και να το κάνουμε είναι σημαντική!

Πέρα από τις καθιερωμένες εντάσεις και τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες, στο σημερινό επεισόδιο φαίνεται πώς ο Παναγιώτης κατά την διάρκεια του αγωνίσματος τραυματίζεται σοβαρά!

Δείτε το trailer:

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share