Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: "Έχω δεχθεί μηνύματα από άνδρες για σ3ξ!"

Ο λόγος για τον...

29 Μαρτίου 2019 21:31
Survivor: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει:

Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε τα μηνύματα που έχει δεχθεί τόσο από γυναίκες, αλλά και από άνδρες, για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην άδικη κριτική που είχε δεχθεί.

Στον ΑΡΤ 90,6 FM έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος αποκάλυψε τα... καυτά μηνύματα που έχει δεχθεί.

Μεταξύ άλλων είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν τότε που χώρισα από την πρώτη μου γυναίκα. Είναι δύσκολο όταν υπάρχουν παιδιά. Σε δύσκολη θέση έρχεσαι όταν είσαι εκτεθειμένος. Το να σου στείλουν μηνύματα για σεξ στο facebook όλοι έχουμε πάρει τέτοια μηνύματα. Δεν απάντησα ή γράφεις ευχαριστώ πολύ δεν με ενδιαφέρει. Έχω δεχτεί μηνύματα στο fb για σεξ από γυναίκες, αλλά και από άντρες! Ε βέβαια και από άντρες!

Η πιο άδικη κριτική μου έγινε ήταν όταν ήμουν μέσα στο Survivor. Υπήρχε ένας δημοσιογράφος που με προσβλητικά λόγια με έκρινε μέσα στο παιχνίδι. Δέχομαι την κρητική που με διορθώνει, η άδικη κριτική δεν με αγγίζει. Το πιο περίεργο επάγγελμα που έχω κάνει είναι security έξω από τράπεζα. Έχω δουλέψει και ως μαραγκός, αλλά και διανομή εντύπων».

Υπήρχε και σεξουαλική παρενόχληση στο Survivor, ποιος κατηγορείται, ποια είναι η 26χρονη Ελληνίδα που δέχτηκε την επίθεση;

Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα για τη σχέση της με τον Ατακάν! (βίντεο)

Οι Τουρκάλες παίκτριες του Survivor τρελάθηκαν με την αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα από την Μελισά!

Τι συνέβη;

H Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως είχε αποφασίσει αν κερδίσει το αμάξι από το Survivor να το κάνει δώρο στον Ατακάν!

Όπως είδαμε στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου σε μία συζήτηση στην καλύβα της Τουρκίας η Μελίσα αποκάλυψε μεταξύ άλλων για την Δαλάκα: «Η Κατερίνα πέρυσι κέρδισε ένα αμάξι. Είπε ότι αν κερδίσει και φέτος, θα το δώσει στον Ατακάν. Μπορεί να το δώσει, είναι τέτοια κοπέλα. Είναι συνέχεια δίπλα δίπλα. Η Κατερίνα μου ζήτησε να τους μεταφράζω».

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share