Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Χαμός με την Κατερίνα Δαλάκα! Το Twitter πήρε... φωτιά!

Η Δαλάκα βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης!

26 Μαρτίου 2019 11:42
Survivor: Χαμός με την Κατερίνα Δαλάκα! Το Twitter πήρε... φωτιά!

Survivor: Φωτιά πήρε το Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν την Κατερίνα Δαλάκα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στο επεισόδιο της Δευτέρας (25/03), επικράτησε ένας πανικός ανάμεσα στον Τόνι και στον Πάτρικ Ογκουνσότο. Τι συνέβη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή;

Ο Ογκουνσότο τα είχε με τον Τόνι, λέγοντας: «Αυτό το έπαθλο δεν είναι τόσο καλό για εμένα, γιατί εγώ θέλω να κερδίσω έπαθλο που θα δω την οικογένεια μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια…Εγώ έχασα (επίτηδες), για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του».

Από την άλλη ο Τόνι ανέφερε πως δεν ήξερε κάτι για συμφωνία, με τον Σάκη Τανιμανίδη να έχει... παγώσει.

Όμως αυτό το θέμα δεν απασχόλησε και τόσο το twitter όσο η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία κυριολεκτικά στο αγώνισμα έδωσε ρεσιτάλ κάνοντας και 4/4. Δείτε τι αναφέρουν για την παίκτρια!

Survivor trailer: Αγωνία για Έλληνα παίκτη! Η λιποθυμία στην καλύβα και η ανησυχία των υπόλοιπων! (video)

Survivor trailer: Το Athensmagazine.gr είναι πάντα εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης. Σήμερα, έχουμε να σας δώσουμε το trailer του Survivor Ελλάδα Τουρκία, για το επεισόδιο της Τρίτης (26/03).

Όπως θα δείτε και εσείς, από το παρακάτω βίντεο, προβλέπεται μια αναστάτωση στην παραλία της ελληνικής ομάδας, μετά την λιποθυμία παίκτη.Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος θα πέσει κάτω. Όπως φαίνεται και στο trailer, ο παίκτης της ελληνικής ομάδας φαίνεται πώς πονάει, με τους υπόλοιπους παίκτες να μην ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα δούμε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, αφού οι παίκτες θα χρειαστεί να έχουν ταχύτητα μέσα στο νερό.

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share