Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/03: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Μαρτίου 2019 14:13
Survivor spoiler 23/03: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας απόψε (23/03) στο Survivor με Έλληνες και Τούρκους να μάχονται! Ποιος κερδίζει;

Το Athensmagazine.gr, από την πρώτη μέρα των ριάλιτι επιβίωσης, βρίσκεται εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς και το spoiler που πέφτει συνεχώς μέσα!

Έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρουμε τη διαρροή μας για το αγώνισμα ασυλίας. Ποιος λέτε ότι θα κερδίσει το πολυτιμότερο έπαθλο;

Από τα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας από το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Survivor καταλαβαίνουμε ότι θα δούμε ένα δύσκολο αγώνισμα, το οποίο απαιτεί ταχύτητα -την οποία και έχουμε στην ελληνική ομάδα-, ωστόσο χρειάζεται και στόχος, στον οποίο και υστερούμε.

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα στο Survivor καθώς και το trailer του επεισοδίου, και συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr γιατί το βραδάκι έρχεται η διαρροή.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το ειδύλλιο της Δαλάκα με Τούρκο και η ανατριχιαστική κίνηση του Χικμέτ! - Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Το AthensMagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα και μάζεψε καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι εκπλήξεις και οι συγκινητικές στιγμές και εννοείται πως παρακάτω έχουμε μαζέψει τα highlights της βραδιάς...

Από την Τούρκικη ομάδα αποχώρησε ο Χακάν και αρκετοί παίκτες στεναχωρήθηκαν.

Ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες που στεναχωρήθηκαν από αυτή την αποχώρηση και ο Χικμέτ. Οι δυο συμπαίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά και κάνανε πολύ παρέα στο νησί.

Μιλώντας στις κάμερες ο για την αποχώρηση του Χακάν ο Χικμέτ δεν έκρυψε την συγκίνηση του. Μάλιστα, είπε ότι η ζακέτα που φορούσε ήταν του Χακάν και πως ανατριχιάζει που την φοράει.

Δείτε όλα τα Survivor θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share