Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Τρομερό γέλιο στο Twitter! "O Λιανός δεν υπάρχει απόψε..."

Γέλιο μέχρι δακρύων!

21 Μαρτίου 2019 09:34
Survivor: Τρομερό γέλιο στο Twitter!

Survivor Twitter: Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία είχε τα πάντα..Εντάσεις, εκπλήξεις αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης λοιπόν, είχαμε την αποχώρηση του Χακάν, όπου όλη η ομάδα και ιδιαίτερα ο Χικμέτ στεναχωρήθηκαν. Μιλώντας στις κάμερες για την αποχώρηση του Χακάν, ο Χικμέτ δεν έκρυψε την συγκίνηση του. Μάλιστα, είπε ότι η ζακέτα που φορούσε ήταν του Χακάν και πως ανατριχιάζει που την φοράει.

Ας επιστρέψουμε όμως στα του.... Twitter!

Mπορεί το επεισόδιο να είχε εντάσεις αλλά και συγκινητικές στιγμές, ωστόσο είχε και τις τρομερές περιγραφές του Γιώργου Λιανού, ο οποίος πραγματικά ξετρέλανε το Twitter.

Οι χρήστες, έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας με τα tweets τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τα καλύτερα όσον αφορά τον συμπαρουσιαστή του Σάκη Τανιμανίδη και όχι μόνο. Απολαύστε τα!

Να σας θυμίσουμε, ότι ο Ατζούν ανακοίνωσε πώς θα χαρίζει κάθε εβδομάδα και από ένα αυτοκίνητο!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το ειδύλλιο της Δαλάκα με Τούρκο και η ανατριχιαστική κίνηση του Χικμέτ! - Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Το AthensMagazine.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα και μάζεψε καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι εκπλήξεις και οι συγκινητικές στιγμές και εννοείται πως παρακάτω έχουμε μαζέψει τα highlights της βραδιάς...

Ένα ειδύλλιο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα με τον Ατακάν στοSurvivor.

Τα λόγια της στις κάμερες έδειξαν πολλά, μιας και αποκάλυψε και το δώρο που του έκανε.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη της η Κατερίνα Δαλάκα είπε πως χάρηκε που παρέμεινε στο παιχνίδι ο Ατακάν. Μάλιστα, μέχρι να ανακοινωθεί ποιος θα φύγει, ο Τούρκος παίκτης κρατούσε και το κομποσκοίνι που του έδωσε σε μια από τις στιγμές που βρέθηκαν μαζί.

Βέβαια, δεν δίστασε να πει πως είναι από τους πιο ωραίους παίκτες και το γέλιο της άφησε να εννοήσει πολλά.

Αγώνας επάθλου φαγητού είδαμε απόψε στο Survivor με Έλληνες και Τούρκους να μάχονται!

Χτες είδαμε την Ελλάδα να κερδίζει και στα δύο αγωνίσματα της ημέρας και σήμερα είχαμε ένα κοινό αγώνισμα ανάμεσα στις δύο χώρες!

Μετά το ατομικό αγώνισμα με Τούρκους και Έλληνες να γίνονται μια ομάδα!

Από τους άντρες κέρδισε ο Βασίλης Βασιλικός και ο Μπόρα, ενώ από τις γυναίκες η Ελπίδα και η Μπουσρά. Στην συνέχεια ο κάθε παίκτης επέλεξε ακόμη έναν για να απολαύσουν το γεύμα.

Έναν νέο αέρα έχει φέρει ο Ογκουνσότο στην Ελληνική ομάδα στο Survivor!

H άφιξη του έχει φέρει ανατροπές στο παιχνίδι, ενώ βλέπουμε τους παίκτες ανανεωμένους.

Σήμερα, μετά το έπαθλο ο Γιώργος Λιανός κάθισε απέναντι από τους παίκτες και ρώτησε τον Νιγηριανό παίκτη με τι βάφει τα μαλλιά του γιατί πολλές γυναίκες αναρωτιούνται. Η απάντηση του όμως τον άφησε άφωνο.

Ο Πάτρικ είπε πως έτσι γεννήθηκε άρα τα μαλλιά του είναι φυσικά και το Γιώργος Λιανός έμεινα "κάγκελο".

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα για το Survivor δείτε στο AthensMagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share