Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί οι 2 παίκτες κέρδισαν την ατομική ασυλία!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

17 Μαρτίου 2019 22:31
Survivor spoiler: Αυτοί οι 2 παίκτες κέρδισαν την ατομική ασυλία!

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι 2 παίκτες της τουρκικής ομάδας που θα καταφέρουν να κερδίσουν τις ατομικές ασυλίας της ημέρας;

Από νωρίς το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας έχει ενημερώσει τόσο για τη νίκη της Τουρκίας στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, όσο και για εκείνη της Ελλάδας στον τρίτο!

Τώρα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τους δύο νικητές στις ατομικές ασυλίας της Τουρκίας! Οι Τούρκοι μετά από δύο εβδομάδες επιστρέφουν στην κάλπη αλλά πριν από αυτό πρέπει να παίξουν την ατομική ασυλία!

Ποιοι τις κερδίζουν;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr τις ατομικές ασυλίες κερδίζουν ο Γιουσούφ για τους άνδρες και η Μπουσρά για τις γυναίκες!

Μείνετε συντομισμένοι γιατί θα σας μεταφέρουμε σε λίγο και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Αυτοί οι παίκτες πήραν το αγώνισμα επικοινωνίας! (Βίντεο)

Ακόμη ένα παιχνίδι επικοινωνίας παρακολουθήσαμε σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Η Ελληνική ομάδα αγωνίστηκε μεταξύ της για να διαβάσει μηνύματα θαυμαστών από τα social media, αλλά και να δει μια ταινία. Διαβάστε παρακάτω...

Από τους άντρες, ο Νίκος κέρδισε το παιχνίδι και επέλεξε τον Παναγιώτη και τον Κυριάκο, ενώ από τις γυναίκες κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα που με την σειρά της επέλεξε την Αφροδίτη και την Δήμητρα.

Οι έξι παίκτες της ελληνικής ομάδας, είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα των θαυμαστών τους, ενώ μετά απόλαυσαν μια ταινία και έφαγαν ποπ κορν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share