Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/03)!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Κατά 90% αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε!

17 Μαρτίου 2019 12:43
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/03)!

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (17/03) με την Ελλάδα να έχει κάνει το 1-0 και την Τουρκία να θέλει να ισοφαρίσει! Ποιος κερδίζει;

Χτες Σάββατο η ελληνική ομάδα να πήγε εξαιρετικά! Η αύρα του Πατρίκ Ογκουνσότο ήταν ιδανική για να αλλάξει το κλίμα στην Ελλάδα και να φτάσει εύκολα σε μια νίκη με 10-6! Ωστόσο όπως είπε και ο Πάτρικ χτες σήμερα το ματς ξεκινάει από 0-0 για να μην υπάρχει χαλάρωση! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Για τρίτη φορά οι δύο ομάδες στο Survivor θα αγωνιστούν σε στίβο μάχης που ξεκινάει από την θάλασσα! Και τις τρεις προηγούμενες φορες νικήτρια ομάδα ήταν η Τουρκία! Άρα έχει ένα προβάδισμα παραπάνω! Ο στόχος είναι αρκετά απαιτητικός, όμως οι Τούρκοι έχουν αποδείξει πως όταν βγαίνουν από μάχη που είναι στην θάλασσα είναι πιο ψύχραιμοι στις βολές!

Θα καταφέρουν όμως να ισοφαρίσουν; Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Τουρκία θα κάνει απόψε το 1-1, ωστόσο αυτό θα το μάθετε σίγουρα από το live που σας έχουμε το βράδυ αλλά και την δεδομένη διαρροή του Athensmagazine.gr!

Πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν πως η ασυλία συνολικά θα πάει σε ελληνικά χέρια με την Ελλάδα να κερδίζει στο τρίτο ματς, να κάνει το 2-1 και να αναγκάζουν τους Τούρκους να διώξουν ένα άτομό τους! Ωστόσο αυτές είναι οι πρώτες μας πληροφορίες που δεν είναι ακόμα απόλυτα επιβεβαιωμένες!

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Εφόσον λοιπόν η ασυλία θα πάει σε ελληνικά χέρια η Τουρκία καλείται να δώσει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ασυλία έχει σίγουρα ο Εμρέ, που μπήκε μόλις χτες στο παιχνίδι, ενώ στους υποψήφιους δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο Ατακάν (εφόσον μπει στην διαδικασία) καθώς είναι τραυματίας καιρό και εκτός παιχνιδίου! Από εκεί και πέρα θα σας ενημερώσει το Athensmagazine.gr για κάθε διαρροή! Πάντως μην θεωρείται βέβαια ακόμα πως η Ελλάδα θα εξασφαλίσει την ασυλία! Όλα θα είναι σίγουρα το βράδυ!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο:

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share