Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: Τα βροντάει από το Survivor και αλλάζει επάγγελμα; Αποκλειστικά η νέα του δραστηριότητα!

Εσείς το ξέρατε;;

15 Μαρτίου 2019 14:30
Σάκης Τανιμανίδης: Τα βροντάει από το Survivor και αλλάζει επάγγελμα; Αποκλειστικά η νέα του δραστηριότητα!

Αποκλειστικά, το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει τη νέα δραστηριότητα του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος φαίνεται πώς αφήνει πίσω του το Survivor, αλλάζοντας επάγγελμα. Ποια είναι αυτή;;;

Εδώ και τρία χρόνια, ο Σάκης Τανιμανίδης, αφήνει την Ελλάδα για 6 μήνες και πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο. όπου παρουσιάζει το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, φέτος τα πράγματα με το Survivor δεν είναι και τόσο... ικανοποιητικά!

Να σημειωθεί, ότι είχε ακουστεί πώς ο Σάκης Τανιμανίδης, θα κατέβαινε στην πολιτική. Συγκεκριμένα δημοσίευμα περιοδικού ήθελε τον γνωστό παρουσιαστή στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά.

Ο λόγος; Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης! Το Survivor, τις δύο προηγούμενες χρονιές βρισκόταν πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης, ωστόσο φέτος μπορούμε να πούμε πώς βρίσκεται προς το τέλος. Να σημειωθεί κιόλας, ότι για πρώτη φορά στα τρία χρόνια, κόπηκε και η εκπομπή Survivor Πανόραμα.

Ας επιστρέψουμε όμως στη νέα δραστηριότητα του Σάκη Τανιμανίδη!

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ως γνωστόν αγαπάει αρκετά τα ταξίδια, ενώ έχει ιδρύσει δικό του ταξιδιωτικό γραφείο. Έτσι, εδώ και τρία χρόνια, διοργανώνει μετά το τέλος του Survivor, κρουαζιέρες στο Αιγαίο, οι οποίες και έχουν μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, μέσω του Instagram του, ενημερώνει τους followers του πώς έχουν μείνει μονάχα 1000 εισιτήρια, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης! Η νέα εκπομπή και όλες οι λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλει να σταματήσει από τo Survivor και τα talent shows και να γυρίσει ξανά σε αυτό που γνωρίζει καλά, τα ταξίδια.

Μπορεί να θέλει να αποχωρήσει από τα συγκεκριμένα projects όχι ωστόσο, από τον ΣΚΑΙ με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δει μεγάλη επιτυχία από τέτοιου είδους εκπομπές, δηλαδή τις ταξιδιώτικές και γνωρίζει καλά πως δεν "ξεφουσκώνουν" αργά ή γρήγορα στην τηλεθέαση.

Το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό του!
Ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, σύμφωνα με την espresso, που δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του και στη ζωή Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλον το κόσμο και στην προσωπική ζωή τους! Ο Τανιμανίδης και η σύζυγος του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το «survivor», και, εκτός απρόοπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή.

Μαζί με τη Χριστίνα του, που επίσης λατρεύει τα ταξίδια, λοιπόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha.

Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θε­άματος στην αγαπημένη του, που η αλήθεια είναι ότι ο φακός την αγαπά! Της βρή­κε δουλειά, και μάλιστα την καλύτερη: Μα­ζί του παντού! Στο σπίτι, στη δουλειά, μα­ζί και στο «world party» της ζωής τους!

Επίσης, εμείς στο Athensmagazine.gr, συλλέξαμε 14+1 πράγματα τα οποία δεν ήξερες για τον παρουσιαστή!Ποια είναι αυτά;;; Δείτε εδώ!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athenmagazine.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share