Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Μπήκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο! Οι πρώτες φωτογραφίες, πότε θα τον δούμε στους δέκτες μας;

Η επίσημη ανακοίνωση!

14 Μαρτίου 2019 21:00
Survivor: Μπήκε ο Πάτρικ Ογκουνσότο! Οι πρώτες φωτογραφίες, πότε θα τον δούμε στους δέκτες μας;

Μετά τη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξη του Πάτρικ Ογκουνσότο στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Ο Νιγηριανός παίκτης βρίσκεται ήδη στον Αγιο Δομίνικο και το Σάββατο θα κάνει τη μεγάλη του είσοδο.

Ποιος είναι ο Πάτρικ Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Μπαμπατούντε Ογκουνσότο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νιγηρία.

Από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και σε ηλικία μόλις 17 χρόνων ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα προκειμένου να παίξει στην ομάδα του Πανηλειακού. Καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την άδεια παραμονής του χρειάστηκε να επιστρέψει στη χώρα του.

Στην σύντομη παραμονή του, λάτρεψε την Ελλάδα και 2 χρόνια μετά, ήρθε και υπέγραψε στην ομάδα του Εργοτέλη, όπου και παρέμεινε για 8 χρόνια.

Στην Κρήτη, την οποία και θεωρεί πατρίδα του, παραμένει μέχρι και σήμερα ενώ όσες φορές έφυγε για άλλη ομάδα πάντα επέστρεφε στον αγαπημένο του τόπο τα Ανώγεια.

Μεγάλη στιγμή στην καριέρα του, ήταν όταν αγωνιζόταν στο Βέλγιο, που μάλιστα την πρώτη του χρόνια βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Μετά τα δυο χρόνια στην Βέστερλο του Βελγίου,ο Πατρίκ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον Εργοτέλη. Πρόσφατα σταμάτησε το ποδόσφαιρο και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, αφού η σύζυγος του (Κρητικιά φυσικά) γέννησε πριν τρεις μήνες τον γιο τους.

Ο Πατρίκ Ογκουνσότο δείχνει έτοιμος για τον Αγιο Δομίνικο

Emre Durak: Αυτός είναι ο νέος Τούρκος παίκτης που μπαίνει στο Survivor!

Survivor spoiler: Εκτός από τον Πατρίκ Ογκουνσότο που θα μπει στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, ακόμα ένας παίκτης θα κάνει την είσοδό του, αυτή την φορά για την τουρκική ομάδα!

Ο λόγος για τον Emre Durak! Πρόκειται για το αντίπαλον δέος του Πάτρικ Ογκουνσότο, που σύντομα θα προστεθεί στο δυναμικό της Τουρκικής ομάδας.

Ποιος είναι ο Emre Durak;

Γεννήθηκε το 1977 στα Άδανα και δεν είναι η πρώτη του φορά στο Survivor καθώς συμμετείχε και στο περσινό. Ασχολείται με τα extreme sports και έχει δικό του κανάλι στο Youtube, από το οποίο σας επισυνάπτουμε ένα video στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πως προετοιμάστηκε για το φετινό Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share