Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα! - Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! (video)

Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο!

14 Μαρτίου 2019 08:36
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα! - Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο! (video)

Ακόμα ένα βράδυ κύλησε συντροφιά με το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Το AthensMagazine.gr όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, συγκέντρωσε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Ο Βασίλης Σίμος, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αποχώρησε.

Η απομάκρυνσή του από το ριάλιτι επιβίωσης έφερε διάφορες αντιδράσεις, για παράδειγμα η Ρία, στεναχωρήθηκε, ωστόσο κάποιοι άλλοι... χάρηκαν!

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης πάλι, ήταν λίγο... καυστικές.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που έφυγε ο Σίμος. Ήταν ο παίκτης που διάλεγαν οι αντίπαλοι για να πάρουν νίκη. Πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε συν δύο νίκες αυτή τη στιγμή, έχουμε άντρες που θα επιλεγούν και θα φέρουν νίκες. Τους έχω εμπιστοσύνη και θα φανεί και στο μέλλον", είπε μεταξύ άλλων.

Η Χριστίνα Μπόμπα, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει έξι μήνες μακριά από τον άνδρα της,Σάκη Τανιμανίδη! Έτσι πριν λίγο καιρό μάζεψε τις βαλίτσες της και πήγε στον Άγιο Δομίνικο!

Η σύζυγος του παρουσιαστή του Survivor Ελλάδα Τουρκία, μιας και βρίσκεται καθημερινά στα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, είπε να κάνει μια quest εμφάνιση στο αγαπημένο quiz επιβίωσης, όπως είχε κάνει και παλαιότερα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Χριστίνα Μπόμπα εισβάλει στο γύρισμα,μετά τα καταπληκτικά λόγια του Σάκη, ενώ οι παίκτες φυσικά ουρλιάζουν από χαρά. Μάλλον, η Χριστίνα, ή θα συμμετέχει με μία από τις δύο ομάδας ή θα "χρησιμοποιηθεί" για κάποια ερώτηση! Για να δούμε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ο Γιώργος Λιανός, ρώτησε την Σαμπριέ, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, πώς νιώθει που έφυγε ο Σίμος.

Η Τουρκάλα αγωνίστηκε χθες μαζί του και του κράτησε το χέρι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Κάτι που σχολιάστηκε αρκετά!

Συγκεκριμένα είπε στον Γιώργο Λιανό: "Στενοχωρήθηκα που έφυγε, ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, ένα συμπαθητικό παιδί, αλλά δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Ίσως να βελτίωνε τις επιδόσεις του", είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε προκαλώντας κύματα γέλιου:

"Ελπίζω να μην είναι παρεξηγήσιμα όλα αυτά που λέω κύριε Γιώργη", με τον Λιανό να ξεσπάει σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Athensmagazine.gr ήταν εδώ και σας μετέφερε τη διαρροή για το σημερινό αγώνισμα του Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Σήμερα, η Ελληνική ομάδα, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πέρασε μπροστά, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού η αντίπαλη ομάδα, κατάφερε να ξεφύγει μπροστά.

Έτσι, ο Χικμέτ, κατάφερε να κερδίσει τον Παναγιώτη και να κάνει το 10-8, κερδίζοντας τις προμήθειες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share