Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η Χριστίνα Μπόμπα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Τι πρόκειται να κάνει;

13 Μαρτίου 2019 22:10
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Η Χριστίνα Μπόμπα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Η Χριστίνα Μπόμπα, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει έξι μήνες μακριά από τον άνδρα της, Σάκη Τανιμανίδη! Έτσι πριν λίγο καιρό μάζεψε τις βαλίτσες της και πήγε στον Άγιο Δομίνικο!

Η σύζυγος του παρουσιαστή του Survivor Ελλάδα Τουρκία, μιας και βρίσκεται καθημερινά στα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, είπε να κάνει μια quest εμφάνιση στο αγαπημένο quiz επιβίωσης, όπως είχε κάνει και παλαιότερα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Χριστίνα Μπόμπα εισβάλει στο γύρισμα,μετά τα καταπληκτικά λόγια του Σάκη, ενώ οι παίκτες φυσικά ουρλιάζουν από χαρά. Μάλλον, η Χριστίνα, ή θα συμμετέχει με μία από τις δύο ομάδας ή θα "χρησιμοποιηθεί" για κάποια ερώτηση! Για να δούμε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το απρόοπτο ατύχημα του ζευγαριού!

Ένα ατύχημα είχαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, το οποίο αν μη τι άλλο... τους τάραξε!

Όπως είναι γνωστό, η Χριστίνα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, μιας και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει το Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Όμως ένα απρόοπτο περιστατικό τους χάλασε τα σχέδια και τη διάθεση.

Συγκεκριμένα, στον δρόμο για το γυμναστήριο, το αυτοκίνητό τους έπαθε λάστιχο με αποτέλεσμα να χάσουν πολύ χρόνο στο συνεργείο.

Ο Σάκη αντιμετώπισε το όλο θέμα... χαλαρά, μιας και όπως φαίνεται, δεν τον απασχολούσε και πολύ το αν θα πάνε στο γυμναστήριο.

Η Χριστίνα, από την άλλη, τραβούσε βίντεο και ανέφερε νευριασμένη: «Φαινόταν ότι δεν ήθελε να πας γυμναστήριο»!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share