Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος νικάει;

13 Μαρτίου 2019 14:03
Survivor spoiler 13/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Survivor spoiler: Τελευταία ημέρα της εβδομάδας σήμερα στο Survivor και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει την διαρροή με το σημερινό έπαθλο!

Χτες η Ελλάδα γνώρισε την πιο εύκολη ήττα από την μέρα που ξεκίνησε το Survivor Ελλάδα Τουρκία, αφού έχασε με 10-3 και το έπαθλο φαγητού πήγε προς Τουρκία μεριά! Ωστόσο η χθεσινή ημέρα είχε παρασκήνιο καθώς παρελθόν για το ριάλιτι και την ελληνική ομάδα αποτελεί ο Βασίλης Σίμος, ένας παίκτης ο οποίος περισσότερο ήττες έφερνε στην ομάδα παρά νίκες!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό! Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Απόψε θα δούμε έναν όχι και τόσο δύσκολο στίβος μάχης σε σχέση με χτες, όπου οι παίκτες έφτασαν ζαλισμένοι στον στόχο και αυτό είναι υπέρ μας! Περιθώρια για νέα ήττα δεν υπάρχουν αφού στους τελευταίους αγώνες η Ελλάδα μετράει μόλις μια νίκη έναντι 8 των Τούρκων!

Οι προμήθειες της εβδομάδας επιβάλλεται να πάνε στην Ελλάδα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συγκέντρωση! Στα πολύ θετικά για την ελληνική ομάδα είναι πως ο Σίμος αποτελεί παρελθόν, αφού αγωνιστικά ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίκτης, προσφέροντας μόνο ήττες! Αυτό αποτελεί και έναν επιπλέον πονοκέφαλο για τους Τούρκους καθώς σε κάθε ματς διάλεγαν επίτηδες τον Βασίλη ώστε να έχουν δεδομένες νίκες!

Ποιος θα κερδίσει ωστόσο θα το μάθετε το βράδυ μέσα από την δεδομένη διαρροή του Athensmagazine.gr! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share