Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Μεγάλο ντέρμπι η σημερινή αποχώρηση! Τελικά φεύγει ο...

12 Μαρτίου 2019 08:19
Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler: Μετά από 3 εβδομάδα και την αποχώρηση της Ιουλιέτας Κίτρινου η ελληνική ομάδα θα μπει στην διαδικασία να αποχωριστεί έναν παίκτη της!

Η Ελλάδα έχασε την ασυλία την Κυριακή με αποτέλεσμα να δώσει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Ο Τόνι, ο Σπύρος και ο Βασίλης Σίμος!

Οι τρεις αυτοί παίκτες μπήκαν στην ψηφοφορία και για μια ώρα οι Έλληνες τηλεθέασης ψήφισαν για τον παίκτη που θέλουν να παραμείνει στο Survivor!

Τα γυρίσματα από την αποχώρηση τραβήχτηκαν πριν μερικές ώρες και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα αποτέλεσμα! Ο παίκτης που ήταν να αποχωρίσει έχει φύγει και βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Ποιος αποχωρεί;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr πανηγυρικά στον Άγιο Δομίνικο παραμένει ο Σπύρος Γουρδούπης, καθώς ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει, ενώ μεγάλη μάχη έχει γίνει ανάμεσα στον Τόνι και τον Βασίλη! Τώρα όσοι πιστεύετε πως ο Τόνι είναι το μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση κρατήστε μια πισινή γιατί οι πρώτες πληροφορίες θέλουν ως φαβορί τον Σίμο! Πάντως ανάμεσα στους δύο έχει γίνει μεγάλη μάχη και η αποχώρηση έχει κριθεί στην κυριολεξία στην ψήφο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share