Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: "Είδηση σοκ! Ο Σίμος έφερε πόντο στην ελληνική ομάδα!"

Τρομερό γέλιο στο Twitter!

7 Μαρτίου 2019 10:30
Survivor:

Survivor Twitter: Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητά μας! Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor Ελλάδα Τουρκία, είχε μπόλικο υλικό για σχολιασμό και όπως είναι λογικό, το Twitter πήρε φωτιά!

Χθες, είδαμε τον Τόνι να μένει στο... περιθώριο μετά τον τσακωμό του με τον Βασίλη Βασιλικό. Οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν στα χέρια(;) με τον Νίκο να μπαίνει στη μέση για να τους χωρίσει.

Όμως δεν ήταν ο μοναδικός τσακωμός στην παραλία της ελληνικής ομάδας, αφού ο Σίμος, μίλησε κάπως άσχημα στην Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό το περιστατικό σχολιάστηκε αρκετά από τους αγαπημένους twitterαδες, οι οποίοι δεν συμπαθούν και πολύ τον Σίμο!

Απολαύστε τα tweets!

Καραγκιοζιλίκια με το Survivor: Απίστευτη ξεφτίλα για να ανέβουν τα νούμερα! Το απαράδεκτο περιστατικό!

Τι απίστευτο σκέφτηκε η παραγωγή του Survivor για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης; Η κίνηση που προκάλεσε γέλια και σίγουρα δείχνει πανικό!

Τι είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης και μας έπεσαν τα μαλλιά; Τι σκέφτηκε η παραγωγή του ΣΚΑΙ για να ανεβάσει τα νούμερα του Survivor αλλά και του Survivor Πανόραμα;

Χτες είδαμε έναν επικό τσακωμό με πρωταγωνιστή τον Τόνι και τους περισσότερους άνδρες της ελληνικής ομάδας! Δεν γνωρίζουμε αν ήταν στημένος ή όχι όμως η απόφαση της παραγωγής να κόψει πλάνα για να τα δείξει στο Survivor Πανόραμα προκαλεί γέλια!

Συγκεκριμένα η παραγωγή του Survivor στις στιγμές έντασης ανάμεσα στον Βασίλη Βασιλικό και τον Τόνι σκέφτηκε να μην προβάλει όλα τα πλάνα και αυτό να το κάνει μέσω της σημερινής (07/03) εκπομπής στο Survivor Πανόραμα, το οποίο έχει πιάσει μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης! Και μάλιστα το διαφήμιζε την ώρα του επεισοδίου, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Τώρα αν θα πιάσει το κόλπο αυτό ή όχι θα το γνωρίζουμε αύριο, όμως όπως και να έχει είναι ένα γεγονός που δείχνει πανικό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share