Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα (24/02) ασυλίας;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

24 Φεβρουαρίου 2019 13:20
Survivor Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα (24/02) ασυλίας;

Survivor spoiler: Ακόμα μια διαρροή απόψε σχετικά με την δεύτερη αναμέτρηση για την ασυλία ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία! Ποιος κερδίζει;

Χτες η μέρα, παρά την είδοσο της Κατερίνας Δαλάκα, εξελίχθηκε τραγικά! Δύο ήττες για σημαντικά παιχνίδια, η μια εκ των οποίων σε αγώνα ασυλίας! Έτσι η Ελλάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται σε πρώτη φάση να ισοφαρίσει!

Θα τα καταφέρει; Όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του σημερινού επεισοδίου στο Survivor, οι Έλληνες με αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα δείχνουν να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα! Ο στίβος μάχης είναι ιδιανικός για την Ελλάδα αφού έχουμε αποδείξει πως σε ταχύτητα που δεν έχει θάλασσα μέσα είμαστε πιο γρήγοροι! Επίσης σε διάφορα πλάνα βλέπουμε τους Έλληνες να πανηγυρίζουν και τους Τούρκους να τσακώνονται! Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και τρυπάκι της παραγωγής για να μας αποπροσανατολίσει!

Ωστόσο ακόμα και να καταφέρει να ισοφαρίσει σήμερα η Ελλάδα στο Survivor θα πρέπει να κερδίσει τον τρίτο αγώνα και εκεί θα έχουμε μειονέκτημα! Ο λόγος; Πως όταν πάμε σε τρίτο αγώνισμα έχουμε και τους δύο στόχους που παίχτηκαν στην ασυλία! Και είδαμε πως τον χθεσινό στόχο δεν το είχαν καθόλοι οι Έλληνες! Τέλος πάντως!

Η διαρροή - spoiler του Athensmagazine.gr για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, όπως και κάθε βράδυ, θα την έχετε μετά τις 21:00! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό αγώνισμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share