Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (23/02) τον πρώτο αγώνα της ασυλίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Φεβρουαρίου 2019 13:41
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (23/02) τον πρώτο αγώνα της ασυλίας!

Survivor spoiler: Σάββατο σήμερα και με την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα η Ελλάδα θέλει να πάρει τον πρώτο αγώνα της ασυλίας κόντρα στην Τουρκία! Θα τα καταφέρει;

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Απόψε καλείται ο ΣΚΑΙ να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της τηλεθέασης με την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι! Η φιναλίστ του περσινού Survivor μπαίνει στο παιχνίδι για να δώσει δύναμη και νίκες στην ελληνική ομάδα! Αλλά ας περιοριστούμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας!

Σήμερα στο Survivor, Έλληνες και Τούρκοι μάχονται με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει την πρώτη νίκη για την ασυλία της εβδομάδας! Ποιος θα καταφέρει να την κερδίσει; Ένας στίβος μάχης από αυτούς που είχαμε συνηθίσει να θαυμάζουμε την Κατερίνα Δαλάκα και φαίνεται πως η Ελλάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα!

Ταχύτητα και στόχος κρίνουν τα πάντα με τους Έλληνες να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα έχασαν σε όλα τα αγωνίσματα του Survivor από τους Τούρκους! Ποιος θα κερδίσει; Θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr με την διαρροή του εντός της ημέρας!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημερινό αγώνισμα:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share