Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μόνο τον ΣΚΑΙ δεν του μεταβίβασαν: Το απίστευτο ποσό που πρόσφεραν στον Ντάνο για να μπει στο Survivor!

Ποσό που ζαλίζει! Αν είναι δυνατόν!

21 Φεβρουαρίου 2019 12:30
Μόνο τον ΣΚΑΙ δεν του μεταβίβασαν: Το απίστευτο ποσό που πρόσφεραν στον Ντάνο για να μπει στο Survivor!

Survivor Αποκλειστικό: Τι τρελό ποσό πρόσφερε ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ στον Γιώργο Αγγελόπουλο για να επιστρέψει στο κανάλι και το Survivor;

Τα νούμερα ζαλίζουν και η αλήθεια είναι πως μόλις έφτασε η πληροφορία στα αυτιά δεν πιστέψαμε αυτό που ακούσαμε! Στην κυριολεξία μόνο τα γραφεία του ΣΚΑΙ δεν του έκαναν δώρο του Ντάνου για να πει το μεγάλο "ναι"!

Κρατιέστε; Ποιο είναι το εξωφρενικό ποσό που έδωσαν στον νικητή του Survivor 1 για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να "ανατινάξει" την τηλεθέαση στα ύψη; Όσο και αν δεν το πιστεύετε η παραγωγή έδωσε στην κυριολεξία "γη και ύδωρ" στον Γιώργο Αγγελόπουλο και συγκεκεριμένα 350.000 ευρώ!!!

Πως γίνεται να αρνηθεί; Το ποσό ήταν πραγματικά πολύ δελεαστικό για τoν Ντάνο ωστόσο, μετρώντας πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και συζητώντας το θέμα με δικούς του ανθρώπους και συνεργάτες του, αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά. Ένας από τους λόγους, όπως αναφέρει το περιοδικό είναι η εξέλιξη του ως ηθοποιός.

Έχει ξεκινήσει και μαθήματα υποκριτικής, προκειμένου να είναι έτοιμος για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα του. Τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία θα είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share