Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor spoiler Vol.2: Αυτή την μέρα θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Spoiler Alert!

20 Φεβρουαρίου 2019 21:11
Survivor spoiler Vol.2: Αυτή την μέρα θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Survivor spoiler: Η μεγάλη ώρα της Κατερίνας Δαλάκα έφτασε και η είσοδό της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία είναι προ των πυλών! Πότε μπαίνει;

Μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη όλοι βρίσκονται σε αναμονή για την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Στόχος της παραγωγής με την είσοδό της είναι να μπορέσει να ανεβάσει τα τηλεοπτικά νούμερα στην χώρα μας τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι τα αναμενόμενα.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήταν η πρώτη επιλογή της παραγωγής η οποία προσπάθησε να πείσει το βαρύ όνομα του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλου, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά!

Μετά και την άρνηση του Ντάνου η παραγωγή προχώρησε σε μια μεγάλη πρόταση προς την παίκτρια του Survivor 2 Κατερίνα Δαλάκα προσφέροντας της μάλιστα και μεγάλο χρηματικό ποσό αλλά και μπόνους αν ανέβει η τηλεθέαση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ότι η Κατερίνα Δαλάκα πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς του 2020.

Τώρα πότε θα μπει η Κατερίνα Δαλάκα; Το πρώτο επεισόδιο με την είσοδό της στο παιχνίδι θα προβληθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share