Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Η άφιξη της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο!

Το δήλωσε όλα απλά με μια ανάρτηση!

20 Φεβρουαρίου 2019 16:07
Survivor: Η άφιξη της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο!

Mε μια ανάρτησή της στο Instagram, η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ότι έφτασε στον Άγιο Δομίνικο!
Η αθλήτρια, μπαίνει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι και όλοι περιμένουμε με αγωνία τι μέλλει γενέσθαι στο στρατόπεδο του ΣΚΑΙ και του Survivor! Διαβάστε παρακάτω...

«Deja Vu» έγραψε λιτά και απέριττα η Κατερίνα και έσκασε την βόμβα! Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η είσοδός της αναμένεται να γίνει στα επόμενα 2 επεισόδιο! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΣΚΑΙ: Πόσο καιρό θα μείνει η Δαλάκα στο Survivor; Η συμφωνία και το παρασκήνιο!
Κάνουν τα αδύνατα δυνατά εκεί στο Survivor, για να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές πτήσεις...

Ο Σάκης Τανιμανίδης, υπερπροσπαθεί, κάνει ότι μπορεί για να σώσει την κατάσταση, αλλά και την άθλια τηλεθέαση!
Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα, μπαίνει στο Survivor!

Η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, η παίκτρια του Survivor 2, είναι μία από τις ενέσεις που ευελπιστούν ότι θα δώσει νούμερα στο ριάλιτι. Η δεύτερη ένεση είναι ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης,ο οποίος πλέον δεν έχει το ρόλο μόνο του παρουσιαστή στο Survivor αλλά κι έναν άτυπο ρόλο του coach της ελληνικής ομάδας.

Θα καταφέρουν, ωστόσο, αυτές οι τονωτικές ενέσεις να ανεβάσουν τα νούμερα στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που έχει φέτος ως κύριο θέμα του την ελληνοτουρκική διαμάχη; Άγνωστο! Και στο Nomads που προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο τελικά δεν τους βγήκε. Δηλαδή μπορεί να έβαλαν παλιούς παίκτες μέσα για να ανεβάσουν τα νούμερα αλλά η συνταγή δεν πέτυχε πάρα το μπάτζετ που ξοδεύτηκε.

Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)

Ο ΣΚΑΙ, παλεύει να κρατηθεί, να σωθεί από την κατρακύλα και να κερδίσει και πάλι το κοινό, που όπως βλέπουμε του έχει γυρίσει την πλάτη!

Επίσης, σας γράψαμε πρώτοι, εδώ στο Youweekly.gr, πόσα χρήματα πήρε η Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι!

Η Κατερίνα Δαλάκα, θεωρείται από τους υπεύθυνους του Survivor Ελλάδα - Τουρκία το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού! Ο άσσος στο μανίκι σαν να λέμε, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τα νούμερα που είχαν πάρει την κατιούσα!

Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.0000 και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα!

Τι ρήτρα;

Survivor: Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι! (Παρασκήνιο)

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα πριν λίγες ώρες! Η αθλήτρια που έγραψε ιστορία στο Survivor, πέταξε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο!

Η ίδια, απαντάει στην κάμερα, για ποιον λόγο μπήκε στο Survivor...

Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για ποιον λόγο μπήκε στο Survivor και αν τα χρήματα έπαιξαν ρόλο!

Πάμε όμως στο ψητό! Η Κατερίνα Δαλάκα, έχει κάνει μυστική συμφωνία με το Σκάι, ότι θα μείνει στο παιχνίδι, από 40 έως 60 μέρες. Στη συνέχεια, θα βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει! Προγραμματισμός; Οικογενειακό πρόβλημα; δεν ξέρουμε τι έχουν βρει, πάντως η Δαλάκα, αποκλείεται να πάει μέχρι Ιούνιο. Έχει απίστευτες υποχρεώσεις και δεν θα μπορούσε να λείπει με τίποτα, μέχρι τέλους! Αν δει φυσικά το κανάλι, ότι πουλάει... θα προσπαθήσει να την κρατήσει με νύχια και με δόντια με τεράστιο ποσό έξτρα!

Πηγή: youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share