Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Αποκλειστικό: Και πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μαζί με Δαλάκα και Αγόρου, στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Σκάει και νέα βόμβα!

20 Φεβρουαρίου 2019 12:17
Survivor Αποκλειστικό: Και πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μαζί με Δαλάκα και Αγόρου, στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Survivor Αποκλειστικό: Μια μια σκάνε οι βόμβες στο Survivor με την είσοδο των νέων παικτών, αφού μετά την αποκλειστική μας είδηση για τον Νικόλα Αγόρου, σας έχουμε και την πληροφορία για το ποιος κούκλος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι αυτός που φεύγει για Άγιο Δομίνικο!

Το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Νοέμβριο το όνομά του, καθώς είχε συμφωνήσει από τότε με την παραγωγή του Survivor, ωστόσο η απόφαση της παραγωγής να μην βάλει διάσημους στο ριάλιτι, τον έβαλε στο "ψυγείο"!

Σε ποιον αναφερόμαστε; Μα φυσικά στον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 ήταν μια ανάσα από το να μπει στο Survivor 1, τελικά δεν έγινε, είχε συμφωνήσει για το Survivor Ελλάδα Τουρκία και τελικά η συμφωνία "πάγωσε", ωστόσο ήρθε η ώρα να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης έστω και με καθυστέρηση!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και Πρωταθλητής Ελλάδος με την Εθνική Ελλάδος το 2004 είχε δεχτεί κρούσεις και στα 2 προηγούμενα Survivor, ωστόσο τελευταία στιγμή έκανε πίσω! Φέτος ο ΣΚΑΙ φαίνεται να του έχει προσφέρει μεγαλύτερο... συμβόλαιο και ο Γιούρκας έχει μπει σε σκέψεις με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπερ του ναι!

Μάλιστα την αποκάλυψη έκανε και το Πρωινό της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τετάρτης χωρίς να αποκαλύψει όνομα, το οποίο σας φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας εμείς!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share