Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για Αγόρου, κλεμμένο σε άλλο site 5 ώρες μετά! Σήμερα όλοι το παρουσιάζουν ως ρεπορτάζ τους!

Τέλος στην ξεφτίλα σας!

18 Φεβρουαρίου 2019 20:55
Survivor: Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για Αγόρου, κλεμμένο σε άλλο site 5 ώρες μετά! Σήμερα όλοι το παρουσιάζουν ως ρεπορτάζ τους!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

H ξεφτίλα από ορισμένους δεν έχει όρια! Μια νέα... σελίδα στο διαδίκτυο έχει βαλθεί να μας αντιγράφει όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για το Survivor και να μην αναφέρει καν πηγή!

Το απόγευμα της Κυριακής, για ακόμα μια φορά το Athensmagazine.gr πυροδότησε την βόμβα που ακούει στο όνομα Νικόλας Αγόρου και κανένα site δεν είναι τολμήσει να γράψει! Εμείς μαζέψαμε τις πληροφορίες μας και σας το αναφέραμε! Σήμερα μας δικαίωσε και η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία αποκάλυψε την είδοσο του Νικόλα Αγόρου στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Όμως μια νέα... σελιδα (που όταν εμείς είχαμε διαρροές από το Survivor εκείνη δεν είχε καν δημιουργηθεί) συνεχίζει να μας αντιγράφει όλα τα κείμενα και να μην αναφέρει ποτέ πηγή! Για τα μάτια του κόσμου αλλάζει λίγο το κείμενο και όλα ωραία και όλα καλά!

Εμείς όμως έχουμε τα ντοκουμέντα! Μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά ότι το αποκλειστικό θέμα για την είσοδο του Νικόλα Αγόρου στο Survivor Ελλάδα Τουρκία γράφτηκε στο Athensmagazine.gr από εμένα τον ίδιο (Παναγιώτης Παπανικολάου - δεν είμαι τόσο μαλάκας να υπέγραφα κλεμμένο άρθρο) στις 16:16! Το άλλο σάιτ μας έκλεψε την είδηση και την πόσταρε στην 21:25 χωρίς να αναφέρει πουθενά πηγή!

Σήμερα πολλά sites έχουν αναπαράγει την αποκλειστική μας είδηση με πηγή την εν λόγω ιστοσελίδα! Επειδή κύριοι μας αντιγράφετε καθημερινά και γνωρίζω ότι θα δείτε το συγκεκριμένο άρθρο (και σας έχουμε προειδοποιήσει κίολας) είναι κυριολεκτικά η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τις τσατσιές σας!

Δείτε παρακάτω τι ώρα ανέβηκε η είδηση στα δύο site: Πρώτα Athensmagazine.gr και μετά οι άλλοι:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share