Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/02) το απίθανο έπαθλο;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

18 Φεβρουαρίου 2019 09:39
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (18/02) το απίθανο έπαθλο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει στο σημερινό (18/02) αγώνισμα επάθλου; Ελλάδα ή Τουρκία έχει το προβάδισμα;

Το Athensmagazine.gr και χτες ήταν πιστό με τους αναγνώστες του και πρώτο από όλους σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις διαρροές! Η Ελλάδα έχασε και αναγκάστηκε να δώσει 3 υποψηφίους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Ιουλιέτα, Σπύρος και Βασίλης Βασιλικός! Ποιος θα αποχωρήσει; Θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr εντός της ημέρας με νέα διαρροή!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι που αυτή την εβδομάδα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά η ελληνική ομάδα! Μετράμε ήδη 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πρέπει αυτό απόψε να γυρίσει! Θα τα καταφέρει; Δείχνει πάντως να έχει το προβάδισμα γιατί σε παρόμοιο αγώνισμα με το σημερινό είχαμε σημειώσει και την πρώτη μας νίκη στο Survivor!

Οι παίκτες θα μονομαχήσουν με κλειστά μάτια με τον έναν να προσπαθεί να ξεκολλήσει από την πλάτη του άλλου ένα αυτοκόλλητο! Ποιος θα κερδίσει; Το spoiler θα σας το μεταφέρει το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ, λίγο μετά τις 21:00! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share