Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι καλύτερες στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε σήμερα; (Video)

Tα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

18 Φεβρουαρίου 2019 08:40
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Οι καλύτερες στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο! - Τι θα δούμε σήμερα; (Video)

Ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει πάθος είναι γνωστό και... φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο!

Όμως, ότι θα τον βλέπαμε όμως να περιγράφει στο φετινό Survivor Ελλάδα Τουρκία λες και βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα στη Βραζιλία αυτό δεν το περιμέναμε.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μας εκπλήσσει στο σημερινό παιχνίδι. Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από το ρόλο του παρουσιαστή θα τον δείτε να έχει και τον ρόλο του coach. Όπως το γράφουμε κοουτσάρει την ελληνική ομάδα στο survivor προκειμένου να νικήσει τους Τούρκους το μόνο κακό είναι ότι δεν τα καταφέρνει διότι όπως σας έχουμε πει με διαρροή από νωρίς χάνουμε με 10-6

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αμέσως μετά, άρχισαν τα όργανα! Έλληνες είμαστε δηλαδή τι περιμένατε κάτι διαφορετικό. Θα δείξουμε και τον αληθινό μας χαρακτήρα στο survivor!

Άλλωστε το ριάλιτι επιβίωσης είναι μια μικρή εικόνα και της ελληνικής κοινωνίας τουλάχιστον σε ένα βαθμό. Στο σημερινό λοιπόν παιχνίδι του survivor είχαμε την ήττα από τους Τούρκους στο δεύτερο παιχνίδι ασυλίας που αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει η γκρίνια και η διχόνοια στην ελληνική ομάδα. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Σπύρος ο ράπερ είπε ότι δε γίνεται οι τραυματίες να παίζουν στο παιχνίδι και να τους διαλέγουν οι αντίπαλοι και να χάνουν.

Φωτογράφιζε τον Κυριάκο και τον Τονυ!

Όποιος είναι τραυματίας πρέπει να δίνει την ευκαιρία να παίζουνε κάποιοι άλλοι παίκτες που είναι σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό έκανε έξαλλο τον Τόνυ,ο οποίος φαίνεται ο αρχηγός μίας κλίκας μέσα στην ελληνική ομάδα που κάπως καθορίζει τα πράγματα.

Με περίσσεια μαγκιά ο Τόνι είπε λοιπόν για τον Σπύρο ότι δεν τον εμψύχωνε μέσα στο survivor για την σημερινή ασυλία και του έλεγε ότι θα χάσει επειδή είναι τραυματίας ... «Αυτό το έχω σημειώσει στο μυαλό μου». Είπε ο Τονυ στην κάμερα

Στη συνέχεια ο Βασίλης Βασιλικός ο νέος παίκτης που είναι και ερασιτέχνης μπασκετμπολίστας είπε είπε ότι ο Τόνυ και ο Νίκος παίρνουν πρωτοβουλία και βγαίνουν μπροστά να διαλέξουν παίκτες από τους Τουρκους πριν από όλους τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα πάντα να διαλέγουν όποιους θέλουν, χωρίς όμως την σύμφωνη γνώμη της ομάδας.

Είπε λοιπόν ο Βασίλης ο Βασιλικός ότι με αυτό τον τρόπο ο ίδιος δεν μπόρεσε να παίξει αφού δεν κατάφερε να διαλέξει κάποιον αντίπαλο.

Όπως καταλαβαίνετε ο Βασίλης Βασιλικός και ο Σπύρος ο ράπερ είναι στη σέντρα από την κλίκα του Τόνυ και των φίλων του.

Η μεγάλη απόδειξη είναι για όλα τα παραπάνω ότι και ο Βασίλης Βασιλικός και ο Σπύρος ο ράπερ είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση όπως θα είναι στις αποκαλύψαμε πολύ νωρίτερα

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην συνέχεια, είδαμε την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι!

Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασαν οι Έλληνες παίκτες με το που είπε ο Σάκης ο Τανιμανίδης ότι μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα στο παιχνίδι!

Κυριολεκτικά πάγωσαν. Άσχετα που μετά άρχισαν να λένε ότι είναι δυνατό χαρτί η Δαλάκα και διάφορες άλλες τέτοιες καλές κουβέντες η πρώτη τους αντίδραση ήταν παγωμάρα. Μάλιστα η πιο δυνατή παίκτρια μας η Αφροδίτη με το που άκουσε το όνομα Κατερίνα Δαλάκα άρχισε να τρώει τα νύχια της. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν τους άρεσε πάρα πολύ, δεν χειροκρότησαν, δεν χαμογέλασαν, δεν άρεσε στην ελληνική ομάδα η προσθήκη της Κατερίνας Δαλακα.

Προφανώς, την συγκεκριμένη παίκτρια η ελληνική ομάδα του survivor την βλέπει πάρα πολύ ανταγωνιστικά και δεν έχουν άδικο. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κοινό δικό της είναι νικήτρια γεννημένη και είναι μία κοπέλα που προφανώς μπαίνει στο παιχνίδι για να το ξανά κερδίσει.

Θέλουμε να προσέξετε τη στιγμή ακριβώς στο βίντεο ,που σαν έχουμε στο youweekly.gr που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την είδηση στο survivor για την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ωστόσο, η είσοδός της δεν πέρασε απαρατήρητη από του Τούρκους! Συγκεκριμένα, ο καλύτερος παίκτης των Τούρκων ο Χικμετ έκανε μια απρέπεια προς την ελληνική ομάδα και μάλιστα έκανε μία απρέπεια δημόσια!Συγκεκριμένα ο Τούρκος παίκτης Χικμετ είπε ότι η τουρκική ομάδα είναι σαφέστατα καλύτερη. Και είπε ότι οι Τούρκοι ως ομάδα είναι καλύτερη διότι δεν είναι σαν τους Έλληνες που με το που χάνουνε αρχίζουν και τσακώνονται και βρίζονται στον πάγκο! Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι προφανές ότι ο ΣΚΑΙ δε μας δείχνει τα πάντα που συμβαίνουν στην ελληνική ομάδα του survivor!

Ο Τούρκος παίκτης υποστήριξε ότι την ομάδα δεν την κάνουνε ούτε οι βολές ούτε η ταχύτητα ούτε τίποτα. Την ομάδα την κάνει ο τρόπος συμπεριφοράς της στη νίκη και στην ήττα.

Μπορεί αυτά που είπε ο Τούρκος παίκτης να ήταν σωστά αλλά δεν είχε κανένα δικαίωμα να τα πει μπροστά στους Έλληνες παίκτες. Ήταν προσβλητικό. Και ήταν προσβλητικό διότι όταν είσαι αντίπαλος δεν μπορείς να παρεμβαίνεις στα εσωτερικά της αντίπαλης ομάδας. Αυτό δεν δείχνει αθλητικό πνεύμα και άμιλλα. Κοιτάς μόνο το τι γίνεται στη δική σου ομάδα και όχι στους αντιπάλους. Βέβαια αυτά σε αυτά που είπε ο Χικμέτ δεν αντέδρασε κανείς ούτε καν ο Σάκης Τανιμανίδης. Που κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να ενημερώσει για το τι ακριβώς είπε ο Τούρκος παίκτης για τους Έλληνες παίκτες για να απαντήσουν αναλόγως!
Αν είχαν φυσικά κάτι να απαντήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έπειτα από έναν δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης του Survivor, η Τουρκία κατάφερε να πάρει την νίκη.

Και οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί και οι δυο ήθελαν να πάρουν την πολύτιμη ασυλία για να μην χάσουν κανέναν παίκτη της ομάδας τους.

Έτσι με σκορ 10 - 6 η Τούρκικη ομάδα κατάφερε να πάρει την ασυλία!

Έπειτα από ψηφοφορία, η Ιουλιέτα ήταν εκείνη που βγήκε υποψήφια, ενώ μετά από την επιλογή των παικτών που είχαν πάρει την ατομική ασυλία, ο Σπύρος και ο Βασιλικός συμπλήρωσαν την τριάδα.

Έτσι αυτοί οι τρεις είναι οι προτεινόμενοι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το trailer για το σημερινό επεισόδιο

Τα όργανα έχουν ξεκινήσει στην Ελληνική ομάδα και όπως φαίνεται δεν θα σταματήσουν γρήγορα.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor πρόκειται να είναι γεμάτο εντάσεις και "καρφιά".

Ανάμεσα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας και κυρίως στους άντρες έχει ξεκινήσει μια κόντρα με αφορμή τα ματσαρίσματα. Θα λύσουν τις διαφορές τους ή δεν θα υπάρξει ηρεμία στην ομάδα με αποτέλεσμα να μην είναι συγκεντρωμένοι στους στίβους μάχης;

Αύριο επίσης, θα δούμε ένα δύσκολο παιχνίδι με σωματική επαφή. Έχοντας κλειστά τα μάτια ο κάθε παίκτης θα πρέπει να βγάλει από τον άλλον την μπαντάνα και σίγουρα τα ματσαρίσματα θα είναι... επεισοδιακά.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share