Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Τι είπε ο Χικμετ και «ξεφτίλισε» την ελληνική ομάδα!

Δείτε τι απίστευτο είπε!

17 Φεβρουαρίου 2019 23:44
Survivor: Τι είπε ο Χικμετ και «ξεφτίλισε» την ελληνική ομάδα!

Στο σημερινό survivor ο καλύτερος παίκτης των Τούρκων ο Χικμετ έκανε μια απρέπεια προς την ελληνική ομάδα και μάλιστα έκανε μία απρέπεια δημόσια!

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παίκτης Χικμετ είπε ότι η τουρκική ομάδα είναι σαφέστατα καλύτερη. Και είπε ότι οι Τούρκοι ως ομάδα είναι καλύτερη διότι δεν είναι σαν τους Έλληνες που με το που χάνουνε αρχίζουν και τσακώνονται και βρίζονται στον πάγκο! Διαβάστε παρακάτω...

Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι προφανές ότι ο ΣΚΑΙ δε μας δείχνει τα πάντα που συμβαίνουν στην ελληνική ομάδα του survivor!

Ο Τούρκος παίκτης υποστήριξε ότι την ομάδα δεν την κάνουνε ούτε οι βολές ούτε η ταχύτητα ούτε τίποτα. Την ομάδα την κάνει ο τρόπος συμπεριφοράς της στη νίκη και στην ήττα.

Μπορεί αυτά που είπε ο Τούρκος παίκτης να ήταν σωστά αλλά δεν είχε κανένα δικαίωμα να τα πει μπροστά στους Έλληνες παίκτες. Ήταν προσβλητικό. Και ήταν προσβλητικό διότι όταν είσαι αντίπαλος δεν μπορείς να παρεμβαίνεις στα εσωτερικά της αντίπαλης ομάδας. Αυτό δεν δείχνει αθλητικό πνεύμα και άμιλλα. Κοιτάς μόνο το τι γίνεται στη δική σου ομάδα και όχι στους αντιπάλους. Βέβαια αυτά σε αυτά που είπε ο Χικμέτ δεν αντέδρασε κανείς ούτε καν ο Σάκης Τανιμανίδης. Που κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να ενημερώσει για το τι ακριβώς είπε ο Τούρκος παίκτης για τους Έλληνες παίκτες για να απαντήσουν αναλόγως!
Αν είχαν φυσικά κάτι να απαντήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share