Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Πως υποδέχτηκαν την Κατερίνα Δαλάκα οι Έλληνες παίκτες!

Έμειναν κάγκελο οι παίκτες της Ελληνικής ομάδας!

17 Φεβρουαρίου 2019 23:31
Survivor: Πως υποδέχτηκαν την Κατερίνα Δαλάκα οι Έλληνες παίκτες!

Survivor το παιχνίδι των ανατροπών! Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασαν οι Έλληνες παίκτες με το που είπε ο Σάκης ο Τανιμανίδης ότι μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα στο παιχνίδι!

Κυριολεκτικά πάγωσαν. Άσχετα που μετά άρχισαν να λένε ότι είναι δυνατό χαρτί η Δαλάκα και διάφορες άλλες τέτοιες καλές κουβέντες η πρώτη τους αντίδραση ήταν παγωμάρα. Μάλιστα η πιο δυνατή παίκτρια μας η Αφροδίτη με το που άκουσε το όνομα Κατερίνα Δαλάκα άρχισε να τρώει τα νύχια της. Διαβάστε παρακάτω...

Δεν τους άρεσε πάρα πολύ, δεν χειροκρότησαν, δεν χαμογέλασαν, δεν άρεσε στην ελληνική ομάδα η προσθήκη της Κατερίνας Δαλακα.

Προφανώς, την συγκεκριμένη παίκτρια η ελληνική ομάδα του survivor την βλέπει πάρα πολύ ανταγωνιστικά και δεν έχουν άδικο. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κοινό δικό της είναι νικήτρια γεννημένη και είναι μία κοπέλα που προφανώς μπαίνει στο παιχνίδι για να το ξανά κερδίσει.

Θέλουμε να προσέξετε τη στιγμή ακριβώς στο βίντεο ,που σαν έχουμε στο youweekly.gr που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την είδηση στο survivor για την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share