Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Survivor spoiler: Αυτό είναι το σκορ του σημερινού (17/02) αγώνα ασυλίας!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

17 Φεβρουαρίου 2019 22:06
Survivor spoiler: Αυτό είναι το σκορ του σημερινού (17/02) αγώνα ασυλίας!
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ATHENSMAGAZINE.GR

Survivor spoiler: Κυριακή σήμερα (17/02) και οι δύο ομάδες, Ελλάδα και Τουρκία, μάχονται για το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας της εβδομάδας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και απόψε για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Χτες ο Σάκης Τανιμανίδης πυροδότησε την βόμβα πως σε μερικές μέρες στην ελληνική ομάδα θα ενσωματωθεί και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν θα είναι και η μόνη! Αυτή την εκπληξούλα σας την κρατάει το Athensmagazine.gr και θα σας την μεταφέρει σε λίγο!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Η Ελλάδα χτες παραδόθηκε εύκολα στους Τούρκους και σήμερα καλείται να παίξει με την πλάτη στον τοίχο σε ένα αγώνισμα που δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα η ελληνική ομάδα! Θα τα καταφέρει ωστόσο;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σήμερα λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, νικήτρια και στο δεύτερο αγώνα της ασυλίας είναι η Τουρκία, η οποία θα επικρατήσει με 10-6 και ενώ η ελληνική ομάδα θα προηγηθεί αρχικά με 3-0! Έτσι η Ελλάδα χάνει με 2-0 και αναγκάζεται να δώσει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share