Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/02) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα;

17 Φεβρουαρίου 2019 11:28
Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (17/02) τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler: Κυριακή σήμερα (17/02) και οι δύο ομάδες, Ελλάδα και Τουρκία, μάχονται για το δεύτερο αγώνισμα της ασυλίας της εβδομάδας!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και απόψε για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Χτες ο Σάκης Τανιμανίδης πυροδότησε την βόμβα πως σε μερικές μέρες στην ελληνική ομάδα θα ενσωματωθεί και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δεν θα είναι και η μόνη! Αυτή την εκπληξούλα σας την κρατάει το Athensmagazine.gr και θα σας την μεταφέρει σε λίγο!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Η Ελλάδα χτες παραδόθηκε εύκολα στους Τούρκους και σήμερα καλείται να παίξει με την πλάτη στον τοίχο σε ένα αγώνισμα που δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα η ελληνική ομάδα! Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί o στόχος είναι μπάσκετ και η Ελλάδα έχει αποδείξει και σε άλλα αγωνίσματα στο παρελθόν πως στον συγκεκριμένο στόχο απλά δεν χάνει! Ωστότο το σίγουρο θα το γνωρίζουμε με την βραδινή διαρροή, εδώ στο Athensmagazine.gr!

Αν καταφέρει η ελληνική ομάδα να κάνει το 1-1 στην ασυλία του Survivor, τότε θα παίξουνε και ένα τρίτο αγώνισμα που θα έχει στόχο τόσο τον χθεσινό όσο και τον σημερινό! Και εκεί είναι τα άσχημα, καθώς οι Έλληνες τον χθεσινό στόχο δεν τον είχαν καθόλου!

Περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και θα σας το μεταφέρουμε μετά τις 21:00! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share