Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό (13/02) αγώνισμα επάθλου;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει;

13 Φεβρουαρίου 2019 12:10
Survivor spoiler Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό (13/02) αγώνισμα επάθλου;

Survivor spoiler Διαρροή: Αγώνισμα επάθλου σήμερα (13/02) στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, σ' έναν από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης!

Το Survivor από σήμερα περνάει σε μια νέα εποχή καθώς τα αγωνίσματα γίνονται ακόμα πιο σκληρά! Ελλάδα και Τουρκία θα κληθούν απόψε να κερδίσουν το έπαθλο σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης! Μπορεί χτες οι Έλληνες να έχασαν, ωστόσο έδωσαν έναν πολύ δυνατό αγώνα, φτάνοντας μια ανάσα από μια επική ανατροπή από το 3-8 που είχαν βρεθεί να χάνουν!

Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα;

Σήμερα από ότι βλέπουμε στο αγώνισμα από τα πρώτα πλάνα που μας ήρθαν από τον Άγιο Δομίνικο, ο στίβος μάχης είναι από τους πιο δύσκολους! Εμπόδια, επαφή με το νερό και ένας αρκετά δύσκολος στόχος που είχαμε δει και σε προηγούμενα Survivor!

Όποιος δείξει περισσότερη αντοχή και αυτοσυγκέντρωση στον τελικό στόχο θα είναι εκείνος που θα πάρει και τη νίκη, καθώς η ταχύτητα δείχνει να επηρεάζει αλλά δεν είναι και το παν στο αγώνισμα αυτό, από την στιγμή που ο στόχος κρίνεται αρκετά δύσκολος! Ποιος κερδίζει; Πραγματικά αναμένουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας!

Όσο για τον νικητή; Περιμένετε την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr, λίγο μετά τις 21:00, όπως και κάθε βράδυ! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share