Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler Διαρροή: Αυτό είναι το απίστευτο σημερινό (12/02) σκορ! Ποιος κερδίζει;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

12 Φεβρουαρίου 2019 21:52
Survivor spoiler Διαρροή: Αυτό είναι το απίστευτο σημερινό (12/02) σκορ! Ποιος κερδίζει;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler Διαρροή: Μάχη για το έπαθλο σήμερα (12/02) ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία! Ποια ομάδα θα επικρατήσει!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια που σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor!

Απόψε έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχη που θυμίζει πολύ το πρώτο αγώνισμα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην πρεμιέρα του Survivor Ελλάδα Τουρκία πριν 10 μέρες!

Έλληνες και Τούρκοι θα δώσουν μεγάλη μάχη μέσα στην θάλασσα με στόχο ακόμα ένα έπαθλο φαγητού! Αν κρίνουμε από το πρώτο αγώνισμα που οι Τούρκοι είχαν κερδίσει σχετικά άνετα, δείχνουν να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα, η οποία ωστόσο και προσθήκες έχει από εκείνη την μέρα και έχει πάρει τον αέρα και την ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας!

Όσο για τον στόχο, όπως βλεέπτε και στην παρακάτω φωτογραφία αρκετά δύσκολος, μιας και πρέπει να στερεώσουν τον δοκό πάνω στην "σχάρα"!

Ποιος θα επικρατήσει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και όπως σας είχαμε μεταφέρει από νωρίς η Τουρκία δυστυχώς κερδίζει ένα ματς θριλερ! Η ελληνική ομάδα θα δείξει μεγάλη ψυχή και το εις βάρος της 8-3 θα το κάνει 9-9 αλλά θα χάσει με 10-9 στο τέλος και ενώ στο τελευταίο στίβο μάχης ήμασταν πολύ μπροστά! Ο Χικμέτ θα δώσει την νίκη στην Τουρκία!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share