Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα hightlights του χθεσινού επεισοδίου! - Tι θα δούμε σήμερα; (Video)

Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις!

12 Φεβρουαρίου 2019 08:00
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα hightlights του χθεσινού επεισοδίου! - Tι θα δούμε σήμερα; (Video)

Το γεγονός ότι τούρκικη ομάδα έχασε στο προηγούμενο αγώνισμα του Survivor που ήταν ασυλίας έμελλε να σταθεί αφορμή για να ξεκινήσουν ίντριγκες, κλίκες και πισώπλατα μαχαιρώματα, καθώς κλήθηκαν να ψηφίσουν τρία άτομα για αποχώρηση.

H Τουρκάλα παίκτρια Kader είναι μια από τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση και μιλώντας στην κάμερα έριξε την «χολή» της και τα καρφιά της στους συμπαίκτες της.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:

Λίγο αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μια έκπληξη!

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής η Ρία, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό επιστρέφει στο παιχνίδι, ωστόσο δεν θα παίξει στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε τα δύο νέα μέλη στην ελληνική ομάδα, την Ελπίδα Μεζιρίδου και τον Βασίλη Βασιλικό.

Και κάπως έτσι η ελληνική ομάδα είναι πλήρης και έτοιμη να συνεχίσει την δυνατή προσπάθεια και τις νίκες της.

Να σημειωθεί ότι το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος είναι λαχταριστή κρέμα φουντουκιού πάνω σε ψωμάκι!

Τι καλύτερο και πιο γλυκό μετά από ένα δύσκολο αγώνισμα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, αμέσως μετά είχαμε μια ανατροπή! Όπως ξέρετε, η ελληνική ομάδα συγκριτικά με την τούρκικη έχει 3 λιγότερες παίκτριες γεγονός που έχει κουράσει πάρα πολύ τις γυναίκες.

Όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας παρουσιαστής η Νάντια Μαυρουδέα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα καθώς ένα πρόβλημα υγείας δεν της επιτρέπει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης και οι συνθήκες που επικρατούν εκεί δεν την βοηθούν να επανέλθει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Στα του αγωνίσματος, τα πράγματα ήταν σκούρα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την πλευρά του θέλοντας να εμψυχώσει την ελληνική ομάδα και να τους δώσει σωστές και πρακτικές συμβουλές για τον απαιτητικό στίβο μάχη ανέλαβε ρόλο... coach.

Μάλιστα, η συμβουλή που τους έδωσε ο Έλληνας παρουσιαστής ήταν να μην κ@λ@σουν και να μείνουν ψύχραιμοι, καθώς όπως ανέφερε του άρεσε το πάθος με το οποίο μπήκα για να κερδίσουν.

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ο τσακωμός δε, δεν άργησε να έρθει!

Στο στίβο μάχης οι γυναίκες έχουν κλέψει τις εντυπώσεις με τις... ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, την ταχύτητα τους καθώς δεν είναι λίγες οι νίκες που έχουν δώσει στην ομάδα τους.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην ελληνική και τούρκικη ομάδα, με αφορμή τον επικίνδυνο τραυματισμό της Αφροδίτης, όπως τον χαρακτήρισε ο Σάκης Τανιμανίδης, γι αυτό και έδωσε κίτρινη κάρτα στη Σεντά.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον τραυματισμό της Αφροδίτης:

Τελικά κέρδισε η ελληνική ομάδα!

Το αποτέλεσμα φαίνεται πώς επηρέασε την τούρκικη ομάδα και έβγαλε στην επιφάνεια τις κλίκες και τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί στην αντίπαλη ομάδα.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού η Σεντά και η Καντέρ κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, αφού η λογομαχία των δυο κοριτσιών ήταν τόσο έντονη που έπρεπε να επέμβουν και οι συμπαίκτες τους.

Οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και μάλλον είδαμε ξεκάθαρα τα στρατόπεδα που έχουν σχηματιστεί στην τούρκικη ομάδα.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Τι θα δούμε σήμερα

Μετά τις δύο σερί νίκες της η ελληνική ομάδα νιώθει πιο σίγουρη και πιο δυνατή από ποτέ, αφού φαίνεται πώς έχουν πάρει για τα καλά τον αέρα των Τούρκων.

Μπορεί το χθεσινό αγώνισμα να ήταν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό, ωστόσο ο στίβος μάχης στο επεισόδιο της Τρίτης μεταφέρεται στο...νερό!

Οι δυο ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για το αγώνισμα του επάθλου.

Δείτε πρώτοι το trailer εδώ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share