Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

Survivor spoiler - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (11/02)!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

11 Φεβρουαρίου 2019 21:07
Survivor spoiler - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (11/02)!
Αρθρογράφος: Παναγιώτης Παπανικολάου
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Survivor spoiler Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (11/02) στο Survivor και στον ποδοσφαιριστικό αγώνα; Το Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή!

Χτες για ακόμα μια φορά πέσαμε μέσα σε όλες μας τις διαρροές! Το Athensmagazine.gr, σας μετέφερε τους νικητές της ασυλίας αλλά και τους υποψήφιους προς αποχώρηση πιο νωρίς από οποιοδήποτε άλλο site στην Ελλάδα! Η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες να αποχωρήσει ένας Τούρκος παίκτης! Ποιοι είναι υποψήφιοι; Η Καντέρ, ο Οκάι και ο Αταμάν!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το επεισόδιο που περιμένουν οι περισσότεροι τηλεθεατές, καθώς πρόκειται για αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Όπως βλέπουμε και από το trailer του Survivor είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας, χωρίς να λείπουν οι τραυματισμοί με την Αφροδίτη να χτυπάει άσχημα, αλλά και οι εντάσεις να είναι έντονες!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και όπως και βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία η Ελλάδα ΚΑΙ σήμερα θα επικρατήσει της Τουρκίας με 10-8 και θα απολαύσει το έπαθλο της ημέρας! Έχουμε πάρει για τα καλά λοιπόν τον αέρα των Τούρκων!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share