Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Αποκλειστικό: Οικειοθελής αποχώρηση από την ελληνική ομάδα! Τα πάνω κάτω

Βόμβα στον Άγιο Δομίνικο!

10 Φεβρουαρίου 2019 14:59
Survivor Αποκλειστικό: Οικειοθελής αποχώρηση από την ελληνική ομάδα! Τα πάνω κάτω
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Οικειοθελής αποχώρηση σκάει στο Survivor και συγκεκριμενα στην ελληνική ομάδα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει την διαρροή του!

Η είδηση έσκασε πριν από λίγο στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε! Μετά τον Δημήτρη Μαργαρίτη ακόμα ένας παίκτης ετοιμάζεται να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και να παραχωρήσει την θέση του σε έναν άλλον! Κάποιος έχει ματιάσει την ελληνική ομάδα στο Survivor και δεν λέει να στρεριώσει παίκτης!

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ! Έχει περάσει μια εβδομάδα που η Ρία Κολοβού και η Νάντια Μαυρουδέα βρίσκονται στο νοσοκομείο και η απουσία τους έχει προκαλέσει ερωτηματικά! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, μια (τουλάχιστον) κοπέλα θα αποχωρήσει αφού δεν μπορεί να συνεχίσει για λόγους υγείας στο ριάλιτι επιβίωσης! Ποια είναι αυτή; Θα δείξει!

Μάλιστα η αντικαταστάτριά της είναι έτοιμη και... γνώριμη από τα παλιά! Ο λόγος για την Ντέμη Τσαγανού, την παίκτρια που αποχώρησε μόλις την περασμένη Τρίτη από το Survivor! Και από εδώ βγαίνει η είδηση γιατί παρότι όταν βγήκε ήταν ήδη στον Άγιο Δομίνικο ο Δημήτρης Μαργαρίτης, τελικά οι δύο παίκτες δεν έφυγαν μαζί για Ελλάδα αλλά η Ντέμη παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και κάνει την... ζωάρα της!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Ντέμη Τσαγανού είναι έτοιμη να πάρει την θέση της κοπέλας που θα αποχωρήσει γι' αυτό και η παραγωγή την κρατάει ακόμα στον Άγιο Δομίνικο! Ίδωμεν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share