Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει οριστικά σήμερα (06/02) το έπαθλο!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

6 Φεβρουαρίου 2019 21:25
Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει οριστικά σήμερα (06/02) το έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τις σίγουρες διαρροή!

Η διαρροή του Survivor Ελλάδα Τουρκία για το σημερινό επεισόδιο (06/02) ποια είναι;

Η ελληνική ομάδα στο χθεσινό αγώνισμα απέδειξε πως είναι μια κλάση κάτω σε δύναμη από τους Τούρκους! Οπότε όταν έχουμε αγώνισμα με δύναμη θα είμαστε αυτόματα αουτσάιντερ! Τι σημαίνει αυτό; Πως πρέπει τουλάχιστον στα άλλα αγωνίσματα να βελτιώσουμε τον στόχο ώστε να έχουμε ελπίδες επιβίωσης απέναντι στην μαχητική ομάδα της Τουρκίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα Τουρκία: Χαμός στο στρατόπεδο των Τούρκων! Γιατί τσακώθηκαν στην αντίπαλη ομάδα;

Πάμε τώρα στα σημερινά! Απόψε για πρώτη φορά στο Survivor Ελλάδα Τουρκία έχουμε ένα αγώνισμα από αυτά που λέμε κλασικά Survivor! Από αυτά που μάθαμε τα 2 πρώτα του χρόνια! Δηλαδή με στίβους μάχης με εμπόδιο, με επαφή με το νερό αλλά και με δύσκολο και απαιτητικό στόχο!

Ο νικητής θα κριθεί στην κυριολεξία στην ταχύτητα και στον στόχο κάτι που ίσως δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην ελληνική ομάδα, καθώς οι Τούρκοι είναι πιο βαριά κορμιά και επομένως θα είναι πιο δύσκολο να τρέξουν σε υψηλές ταχύτητες!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Athensmagazine.gr, απόψε η Ελλάδα θα καταφέρει να επικρατήσει! Ωστόσο επειδή σήμερα η πηγή μας δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη, κρατήστε μικρό καλάθι! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε με νέα διαρροή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share