Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή 05/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο έπαθλο φαγητού;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Ελλάδα ή Τουρκία;

5 Φεβρουαρίου 2019 10:20
Survivor Διαρροή 05/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το πρώτο έπαθλο φαγητού;

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα είναι εδώ και σας μεταφέρει κάθε διαρροή από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Χτες η Ελλάδα κατάφερε να σπάσει το ρόδι και για πρώτη φορά να πανηγυρίσει κάποια νίκη, σε ένα αγώνισμα που είναι η αλήθεια πως δεν τράβηξε καθόλου το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ωστόσο η ελληνική ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την νίκη και να πάρει μαζί της στην παραλία το ψαροντούφεκο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στα αποψινά! Σήμερα λοιπόν στο Survivor, Έλληνες και Τούρκοι θα μονομαχήσουν για πρώτη φορά για έπαθλο φαγητού σε ένα γνώριμο αγώνισμα για τους φανς του Survivor! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που το είδαμε τόσο στο Survivor 1 όσο και στο Survivor 2! Kαι επειδή το έχουμε δει 2 χρόνια έχουμε να πούμε πως τεράστιο φαβορί απόψε είναι οι Τούρκοι!

Ο λόγος; μα φυσικά πως απαιτείται δύναμη από τις δύο ομάδες και η Τουρκία έχει αποδείξει πως σ' αυτό το κομμάτι είναι καλύτερη!

Συγκεκριμένα θα αγωνίζονται 3 παίκτες κάθε φορά, με τους δύο να κινούν με σχοινιά έναν συμπαίκτη τους, ο οποίος θα προσπαθεί να τοποθετήσει τον στόχο σε κάθε τρύπα! Ένα αγώνισμα που σαφώς θα χρειαζόταν ο Δημήτρης Μαργαρίτης, εφόσον δεν είχε αποχωρεί με τραυματισμό από τον Άγιο Δομίνικο! Ελπίζουμε να πέσουμε έξω και οι Έλληνες να καταφέρουν την... ανατροπή!

Ποιος θα κερδίσει οριστικά θα σας το μεταφέρουμε με σίγουρη διαρροή εδώ στο Athensmagazine.gr, όπως και κάθε μέρα, λίγο πριν το επεισόδιο της Τρίτης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος για το Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ποιος τους τιμώρησε σκληρά, χωρίς έλεος;

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share