Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή 04/02: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα! Ελλάδα ή Τουρκία;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

4 Φεβρουαρίου 2019 19:54
Survivor Διαρροή 04/02: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα! Ελλάδα ή Τουρκία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ σε καθημερινή βάση για να σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor Ελλάδος και Τουρκίας!

Δύο μέρες τώρα έχει πληροφορηθεί πρώτοι εδώ στο Athensmagazine.gr κάθε διαρροή και κάθε εξέλιξη γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Σήμερα η ελληνική ομάδα καλείται να πάρει εκδίκηση! Τρεις σερί ήττες είναι πολλές απέναντι στους Τούρκους και κάτι πρέπει να γίνει! Δεν πάει άλλο! Ήδη ο Δημήτρης Μαργαρίτης επιστρέφει στην Ελλάδα λόγω τραυματισμού (με τον αντικαταστάτη του να έχει φτάσει ήδη στον Άγιο Δομίνικο) ενώ ένα ακόμα παιδί θα αποχωρήσει τις επόμενες μέρες, καθώς χάσαμε την ασυλία και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα, ο Σπύρος και η Ντέμη! (Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τρομερό παρασκήνιο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Δημήτρης Μαργαρίτης!

Απόψε θα έχουμε ατομικό αγώνισμα με τον κάθε παίκτη να προσπαθεί να ρίξει τον "κώνο" του αντιπάλου του! Ένα παιχνίδι που θα κριθεί ξεκάθαρα στην αυτοσυγκέντρωση! Όποια ομάδα την έχει θα κερδίσει! Σίγουρα χρειάζεται και η απαραίτητη δύναμη, αλλά χωρίς συγκέντρωσε το θετικό αποτέλεσμα δεν θα έρθει!

Ποις κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο και όπως σας έχουμε μεταφέρει από την πρωινή μας διαρροή, απόψε η Ελλάδα θα τα καταφέρει και θα επικρατήσει της Τουρκίας! Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε στην διάρκεια της βραδιάς με νέο σπόιλερ!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί μια νύχτα γεμάτη Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share