Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Εθνικιστικός εμετός! Οι Τούρκοι πανηγύρισαν με Κεμάλ Ατατούρκ και καταστροφή της Σμύρνης! (photos)

Απίστευτες προκλήσεις με το καλημέρα!

3 Φεβρουαρίου 2019 13:50
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Εθνικιστικός εμετός! Οι Τούρκοι πανηγύρισαν με Κεμάλ Ατατούρκ και καταστροφή της Σμύρνης! (photos)

Όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά έγινε με το καλημέρα και σίγουρα η συνέχεια θα είναι χειρότερη...

Το Survivor φέτος περιλαμβάνει καθημερινές μάχες Ελλάδας και Τουρκίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Ήδη στην παρουσίαση των παικτών ο Κύπριος Κυριάκος Πελεκάνος δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν που θα αντιμετωπίσει Τούρκους, αφού από μικρός "μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τούρκικη σημαία στον Πενταδάκτυλο"!

Ωστόσο, στο twitter οι Τούρκοι τηλεθεατές πραγματικά ξέφυγαν! Οι νίκες της ομάδας τους τους έκαναν να πανηγυρίσουν με εθνικιστικά συνθήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ και την καταστροφή της Σμύρνης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4 - 10 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

«Ρίξτε τους Έλληνες στη θάλασσα» ήταν μια από τις αναρτήσεις που έγιναν. Δεν ήταν η μοναδική ανάλογου περιεχομένου. Κάποιος άλλος χρήστης ανέβασε φωτογραφία του Κεμαλ Ατατούρκ και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Ας μην ξεχνάμε ποιος έμαθε τους Έλληνες κολύμπι"

Αυτές δεν ήταν φυσικά οι μοναδικές αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης και στο θάνατο χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
«Για μένα θα ήταν ωραίο η τουρκική ομάδα να πει τον ύμνο της Σμύρνης. Σκεφτείτε «σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί»».

.

«Και το 1922 ο αγαπητός μου πατέρας (σ.σ. Κεμάλ Ατατούρκ) τους δίδαξε πως να πηδούν στη θάλασσα» ήταν ακόμη ένα προκλητικό tweet.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share